Νέες μαρτυρίες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας όσον αφορά τα τρία σκυλιά που κατασπάραξαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, την 50χρονη Ελισάβετ, μέσα στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά την κηδεία της άτυχης γυναίκας, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών και βρήκε φριχτό θάνατο όταν δέχθηκε επίθεση από τα τσομπανόσκυλα, κάτοικοι στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης τονίζουν ότι τα τρία σκυλιά κυκλοφορούσαν ελεύθερα στην περιοχή, χωρίς την επίβλεψη του 37χρονου ιδιοκτήτη τους και, μάλιστα, είχαν επιτεθεί κι άλλες φορές σε ανθρώπους, αλλά και σε ζώα.

«Μέσα σε έναν μήνα κυνήγησα πέντε φορές τα συγκεκριμένα σκυλιά. Την Κυριακή που σκοτώσανε την Ελισάβετ, δύο ώρες νωρίτερα, στις 12.00, τα σκυλιά έφτασαν έως το μίνι μάρκετ της περιοχής και όρμησαν στις γάτες, ενώ το ένα έβαλε το μισό του σώμα μέσα στο μαγαζί. Το κυνήγησα και πήγε πιο πέρα στο παρκάκι αλλά δεν έφευγε. Του πέταξα μια πέτρα για να φύγει και αποχώρησε αμέριμνο», ανέφερε ο κ. Γιώργος Γρηγορομιχελακης.

Όπως είπε στη συνέχεια, η περίπτωση της Ελισάβετ δεν ήταν η μοναδική επίθεση των συγκεκριμένων σκυλιών σε άνθρωπο, αφού πριν από έναν μήνα είχαν δαγκώσει έναν κάτοικο της περιοχής, περίπου 60 ετών ο οποίος χρειάστηκε να πάει στο κέντρο υγείας με τραύμα στο πόδι. «Τα σκυλιά του όρμησαν και τον δάγκωσαν στο πόδι και ακόμη έχει σημάδι», τόνισε.

Θεσσαλονίκη: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Θεσσαλονίκη: Σκυλιά κατασπάραξαν μητέρα δύο παιδιών

Διαβάστε ακόμη: