Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε εις βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων που κατασπάραξαν μέχρι θανάτου την 50χρονη, το μεσημέρι της Κυριακής, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Ο άντρας ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά την επίθεση των σκύλων στην άτυχη γυναίκα, αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα ενώ του επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Επιπλέον, αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 50χρονης.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου στις 14.30, σε περιοχή της Νεοχωρούδας. Τα τρία σκυλιά που φέρεται να είναι τσομπανόσκυλα, ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πλησίασαν την αυλή της βίλας και επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα από τα δαγκώματα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατό της, ενώ μετά το περιστατικό η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη των σκύλων και ξεκίνησε την έρευνα για το περιστατικό.

Διαβάστε ακόμη: