Η Εμίλια Κλαρκ και ο Τζέισον Μομόα, γνωστοί για τους ρόλους τους ως Daenerys Targaryen και Khal Drogo στο «Game of Thrones», μοιράζονται μία στενή φιλία εκτός οθόνης.

Παρά την ταραχώδη σχέση των χαρακτήρων τους στην οθόνη και την άγρια σκηνή σεξ που παρακολούθησαν οι θαυμαστές της σειράς στον πρώτο κύκλο… μια ροζ χνουδωτή κάλτσα αποτέλεσε το «μυστικό» για να μην έρθει σε δύσκολη θέση, η Κλαρκ, κατά τη διάρκεια του άβολου γυρίσματος.

Σε δηλώσεις της στο «The Graham Norton Show», η ηθοποιός αποκάλυψε μια φάρσα που της έκανε ο Μομόα στην επίμαχη σκηνή του «Game of Thrones».

Game of Thrones: Η φάρσα με μια ροζ χνουδωτή κάλτσα

Η Κλαρκ δήλωσε πως η διάθεση πριν την άγρια σεξουαλική σκηνή δεν ήταν και η καλύτερη κι επικρατούσε αρκετό άγχος.

Ο Μομόα όμως, χαλάρωσε το κλίμα κατά τη διάρκεια της απαιτητικής σκηνής. Αντί να επιλέξει την ειδική κάλτσα που βάζουν στα γεννητικά τους όργανα οι ηθοποιοί, διάλεξε μια ροζ χνουδωτή κάλτσα για να κάνει τη συμπρωταγωνίστριά του να ηρεμήσει.

Το αποτέλεσμα όπως μοιράστηκε η ηθοποιός ήταν ξεκαρδιστικό. Όπως είχε δηλώσει και ο Μομόα για τη φάση: «Κατέβηκα και αγόρασα ένα σακουλάκι από αυτές τις κάλτσες, μερικές αφράτες ροζ πουά κάλτσες με ζωάκια και το έβαλα σε…κατάλληλα σημεία. Γυρίζω και περπατάω προς το μέρος της και κάνω γελοίες κινήσεις, αλλά εκείνη δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει».

Όταν ο σκηνοθέτης απαιτούσε από την Κλαρκ να σταματήσει να γελάει, εκείνη όπως είπε, φώναξε: «Ο Τζέισον έχει ένα αφράτο ροζ πράγμα στο… πέος του».

Τελικά, το συνεργείο έπρεπε να διώξει τον Μομόα για αρκετή ώρα, προκειμένου να καταφέρουν να γυρίσουν στη συνέχεια τη σκηνή.

Διαβάστε ακόμη: