Επεισοδιακός ήταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας τοπικού πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης μεταξύ της ΑΕ Νεάπολης Αστραπή με τον Ήφαιστο Θέρμης που διεξήχθη το Σάββατο, καθώς δύο άτομα βρέθηκαν στο νοσοκομείο και μετά συνελήφθησαν.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 28χρονος προπονητής κι ένας 21χρονος διαιτητής πιάστηκαν στα χέρια, με τους δύο άνδρες να μεταφέρονται σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών και να συλλαμβάνονται για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:

«Μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για πρωτάθλημα Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, απογευματινές ώρες χθες (02-03-2024) στην περιοχή του Αγίου Παύλου, έλαβε χώρα επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 21 ετών.

Οι δύο τελευταίοι, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας, όπου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως».

Διαβάστε ακόμη: