Σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ένας άνδρας που φέρεται να κλείδωσε την πεθερά του στο υπόγειο της πολυκατοικίας που ζούσαν λέγοντας της «θα ψοφήσεις εδώ μέσα».

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή σύμφωνα με την καταγγελία της πεθεράς.

Η ίδια, μένει στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας, και κατέβηκε στο υπόγειο που χρησιμοποιείται από τους ένοικους.

Όταν το κατάλαβε αυτό ο γαμπρός της που μένει στον πρώτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας, κατέβηκε κι εκείνος στο υπόγειο, την κλείδωσε μέσα, λέγοντας της: «Θα μείνεις εδώ μέσα, θα ψοφήσεις εδώ μέσα, θα δεις τι θα πάθεις», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Action 24.

Tην γυναίκα έσωσε ο σύζυγός της, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι έλειπε αρκετή ώρα. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως οι σχέσεις τους είναι τεταμένες στο σπίτι, καθώς υπάρχει ένα θέμα με τον συγκεκριμένο άνδρα και την κόρη τους.

Επίσης, είπε ότι η σύζυγός του χρειάστηκε φαρμακευτική αγωγή για να συνέλθει και να ηρεμήσει από το περιστατικό αυτό.

Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζει ο γαμπρός

Ο γαμπρός πάντως, δεν παρέστη στη δίκη και μέσω του δικηγόρου του υποστήριξε πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει και πως πρόκειται για μια ψευδή καταγγελία, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πείσει το δικαστήριο.

«Ο πελάτης μου λέει πως υπήρχε έξοδος διαφυγής. Ο πελάτης δεν ήξερε πως υπήρχε κάποιος στο υπόγειο», είπε ο Αναστάσιος Τσόης, δικηγόρος του κατηγορούμενου.

«Εφηύραν αυτή τη διαδικασία, πως δήθεν έκλεισε την πεθερά του στο υπόγειο προκειμένου να δημιουργήσουν μία αφορμή για να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα», πρόσθεσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Από την πλευρά της, η Λένα Μουτσοκάπα, δικηγόρος της πεθεράς, είπε με τη σειρά της: «Η αντίδικη πλευρά έκανε δηλώσεις και παρουσίασε όπως ήθελε τα πράγματα. Πρόκειται για ένα νέο ζευγάρι με ένα παιδί 5 ετών.

Η οικογένεια της κοπέλας τους έχει παραχωρήσει ένα διαμέρισμα. Η κοπέλα ήταν εξαρτημένη οικονομικά από τον κύριο και όταν έπιασε δουλειά ξεκίνησαν τα προβλήματα. Τα Χριστούγεννα φτάσαμε να συζητάμε για διαζύγιο αλλά αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία. Το Πάσχα έγινε ένα περιστατικό και η κοπέλα πήγε στο τμήμα και αυτό οδήγησε στο τωρινό επεισόδιο».

Διαβάστε ακόμη: