Τη ζωή του παρά τρίχα να στοιχίσει τη διαμάχη που είχε ένας άνδρας με θαμώνες πιτσαρίας στην περιοχή των Κουφαλίων της Θεσσαλονίκη, αργά χθες το βράδυ.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, όταν εκείνος έτρωγε στο μαγαζί  μαζί με την οικογένεια του. Για μια μικρή αφορμή τσακώθηκε με δύο άλλα άτομα που ήταν κι αυτά στο μαγαζί με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση με σφυρί στο κεφάλι, που λίγο έλειψε να του κοστίσει την ζωή του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος οι δύο άντρες που του επιτέθηκαν μπροστά στη σύζυγο και τον πατέρα του, του έστησαν καρτέρι έξω από το μαγαζί και του επιτέθηκαν αφότου βγήκε.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ένα δράστη της επίθεσης  ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει.

Το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ όπως διευκρίνισε υποβλήθηκε αυτεπάγγελτα μήνυση κατά των δραστών και μόλις πάρει εξιτήριο θα κινήσει τις διαδικασίες νομικά. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ ο δεύτερος δράστης αναζητείται από την αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: