Περιπετειώδης ήταν η πτήση με προορισμό την Κωνσταντινούπολη καθώς ένας μεθυσμένος επιβάτης προκάλεσε την αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αθηναϊκό πρακτορείο η αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έγινε το πρωί της Δευτέρας, όταν αλλοδαπός επιβάτης διεθνούς πτήσης, που είχε προορισμό την Κωνσταντινούπολη προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, καθώς φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο επιβάτης αγνοούσε τις σχετικές υποδείξεις του προσωπικού του αεροσκάφους να συμμορφωθεί. Υπό τις παραπάνω συνθήκες, ο κυβερνήτης αποφάσισε να προσγειώσει το αεροπλάνο στο πλησιέστερο αεροδρόμιο που ήταν αυτό της Θεσσαλονίκης.

Μετά την προσγείωση, ο επιβάτης συνελήφθη από αστυνομικούς του αεροδρομίου. Όπως διαπιστώθηκε, είχε ταξιδέψει χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία, ενώ παράλληλα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση από τις ελληνικές δικαστικές Αρχές. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη: