Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ” Fay’s Time” μαζί με τις υπόλοιπες φιναλίστ του My Style Rocks ενόψει του τελικού του τηλεπαιχνιδιού μόδας και αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της και ποδοσφαιριστή, είπε, μεταξύ άλλων, ότι υπήρξε πολύ ερωτευμένη μαζί του αλλά την προκάλεσε και έτσι αποφάσισε να αναρτήσει στο Instagram το μακροσκελές μήνυμα, που έγραφε ότι την έχει απατήσει με άλλη γυναίκα.

Εκείνο που τη στενοχώρησε περισσότερο, είναι ότι ο πρώην σύζυγός της, πήγε με τη νέα του σχέση στο Ναύπλιο, ένα μέρος όπου «μεγάλωνε τα παιδιά τους για 9 καλοκαίρια» όπως ανέφερε. «Γιατί να την πάει εκεί; Με προκάλεσαν» τόνισε.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά της ευχήθηκε «Αθηνά Οικονομάκου» με μια έμμεση αναφορά στη νέα σχέση της ηθοποιού μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Δεν έχω να πω τίποτα κακό είναι ο πατέρας των παιδιών μου»
Στην συνέχεια, μίλησε για τη στιγμή που ανακάλυψε ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης την απάτησε. «Ήτανε μία κατάσταση που ήταν πολλές μήνες περίμενα και εγώ να γυρίσει Ελλάδα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, που ξεκαθαρίστηκαν και πλέον το ζήτημα έχει πάει με τις δικηγόρους μας για το διαζύγιο για την λύση του γάμου και το καλύτερο δυνατό θεωρώ ότι θα κάνουμε και οι δύο για τα παιδιά μας. Ήταν πολύ δύσκολα το ομολογώ, αλλά παρόλα αυτά, δεν τα παράτησα ποτέ» είπε.

Παράλληλα, η Ζέτα Θεοδωροπούλου τόνισε ότι θα αγαπάει πάντα τον ποδοσφαιριστή, γιατί είναι ο πατέρας των παιδιών της.

«Πληγώθηκα, είμαι ένας άνθρωπος που είναι πραγματικός και το είχα πει και στην αρχική συνέντευξη, δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος είπα απλά την αλήθεια μου είπα, γιατί και εγώ όλο αυτό τον καιρό ήμουνα ένας που ευγενικός άνθρωπος, προστάτευα και την οικογένειά μου, πρόσεχα την κάθε συνέντευξη. Δεν έχω να πω τίποτα κακό γι’ αυτόν βέβαια, γιατί είναι ο πατέρας των παιδιών μου και θα είναι για πάντα, αυτό δεν αλλάζει. Αλλάξαμε πορεία και μένω σε αυτό» είπε στο «Fay’s Time».

Δεν έχει τέλος η κόντρα Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδη: Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος δεν είναι

Ταχτσίδης για τον χωρισμό του από τη Θεοδωροπούλου: Θέλω μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου

Διαβάστε ακόμη