Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αχαΐα κατεβαίνει ως υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ o Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών  E-Real Estates και ειδικός σε θέματα στεγαστικής πολιτικής Θεμιστοκλής – Ανδρέας Μπάκας.

Έχοντας πλήρη επίγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή, ο κ. Μπάκας φιλοδοξεί να συμβάλει στην προσπάθεια για αναβάθμιση της Αχαΐας μέσα από στοχευμένες και εμπεριστατωμένες προτάσεις.

Άλλωστε θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στον κλάδο του και οι εκτιμήσεις – αναλύσεις του φιλοξενούνται σε πολλές εφημερίδες και σαιτ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο ίδιος είτε από τηλεοπτικά πάνελ σε μεγάλα κανάλια  όπως η ΕΡΤ1, ο ΣΚΑΪ , το Mega, ο Antenna, το Open αλλά και μικρότερους σταθμούς της Αττικής και της περιφέρειας, είτε από τις ραδιοφωνικές εκπομπές που είχε τα τελευταία χρόνια σε Alpha, Παραπολιτικά και Πρώτο Θέμα «καταθέτει» συνεχώς προτάσεις για τα προβλήματα στο real estate και την αντιμετώπισή τους.

Όπως λέει ο ίδιος «θεωρώ ότι οι άνθρωποι της αγοράς, οι άνθρωποι από την κοινωνία θα πρέπει να συνεισφέρουν με την ενεργεία τους, με τις γνώσεις τους. Η γενιά μου και οι νεότεροι από εμένα δεν εκπροσωπούνται. Βλέπουμε άλυτα προβλήματα και αποφάσεις που λαμβάνονται για εμάς χωρίς εμάς. Θεωρώ υποχρέωσή μας, να συμβάλλουμε τόσο για το καλύτερο μέλλον των νέων, όσο και των μεγαλύτερων, να υπάρξουν υποδομές και ευκαιρίες για όλους».

Διαβάστε περισσότερα