Υπάρχουν δυνατά φαβορί στο Europa League στα οποία μπορούμε να στηριχτούμε. Η Γιουβέντους έχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα μετά την αφαίρεση 15 βαθμών. Θέλει να προχωρήσει στο Europa League κι αν είναι δυνατόν να το κατακτήσει. Θα επιδιώξει να «καθαρίσει» από σήμερα την πρόκριση στο ματς με την Φράιμπουργκ. Ποντάρω στον «άσο» της με απόδοση 1,62 στο Πάμε Στοίχημα.

Δυνατός είναι και ο «άσος» της Λεβερκούζεν στο ματς με την Φερεντσβάρος. Χαμηλή όμως είναι η απόδοσή του. Πιθανό είναι το μεγάλο σκορ σε αυτό το ματς, γι’ αυτό μαζί με τον «άσο» βάζω και το Over 2,5 για να ανέβει στο 1,80 η απόδοση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τη βαριά ήττα με 7-0 από την Λίβερπουλ. Είναι πιθανό να ξεσπάσει στην Μπέτις. Στους στόχους της άλλωστε είναι το Europa League. Στο 1,40 είναι ο «άσος» της, ανεβαίνει στο 1,60 σε συνδυασμό με το Over 1,5.

Στο Conference League μεγάλο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι της ΑΕΚ Λάρνακας με την Γουέστ Χαμ. Η ΑΕΚ έχει κάνει πολύ καλή πορεία φέτος στην Ευρώπη. Ξέρει ότι για να ελπίζει να περάσει στα προημιτελικά πρέπει να κερδίσει σήμερα. Η Γουέστ Χαμ δεν θα αρκεστεί στο «Χ», θα κυνηγήσει τη νίκη και μπορεί να την πάρει. Στο 1,58 είναι το «διπλό» της.

Κλείνω με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Στο 2,02 βρίσκω το «διπλό» της Βιγιαρεάλ στο Πάμε Στοίχημα. Παίζει με την Άντερλεχτ η οποία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη φέτος στην έδρα της. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα έχει μόνο μία νίκη. Η Βιγιαρεάλ ρίχνει βάρος στην Ευρώπη και το «διπλό» της έχει αξία.

Διαβάστε περισσότερα