Μία πρώτη γεύση χάρισε στους θαυμαστές της σειράς «The Crown» το Netflix. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της δημοφιλούς σειράς έγραψαν «Καλώς ήρθατε στη δεκαετία του ’90», προσκαλώντας τους τηλεθεατές να δουν μερικές εικόνες με το νέο καστ των ηθοποιών από την 5η σεζόν, που κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την παράδοση της σειράς, το καστ αλλάζει για να αντικατοπτρίζει την ηλικία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και της οικογένειάς της, με την Ιμέλντα Στάντον, τον Ντόμινικ Γουεστ, την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, να ηγούνται του καστ των πρωταγωνιστών.

Η προηγούμενη σεζόν σεναριακά έκλεισε το 1990 με πρωταγωνίστρια την Ολίβια Κόλμαν και η 5η σεζόν, εξερευνά το τέλος του γάμου του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η βασίλισσα Ελισάβετ θα βρεθεί σε μία νέα εποχή που συμπίπτει με την ανάδυση ενός κύκλου ειδήσεων και πληροφοριών, που κάλυψε στενά κάθε οικογενειακό σκάνδαλο εκείνη την εποχή.

Η Ιμέλντα Σταντόν παίρνει τη σκυτάλη από την Ολόβια Κόλμαν, στον ρόλο της Ελισάβετ, ο Τζόναθαν Πράις θα βρεθεί στον ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου, οι Ντόμινικ Γουέστ και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στους ρόλους των Καρόλου και Νταϊάνας αντίστοιχα, με τους Λέσλι Μάνβιλ (πριγκίπισσα Μαργαρίτα) και Τζόνι Λι Μίλερ, να συμπληρώνουν το βασικό κάστ.