Το πρώην ζευγάρι είχε γενέθλια χθες, 2 Φεβρουαρίου, με την Σακίρα να γίνεται 46 ετών, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, 36.

Η Σακίρα, με τα τραγούδια «Te Felicito», «Monotonia» και «Out of Your League», κατάφερε να επιτεθεί μέσω της μουσικής της, στον άλλοτε αγαπημένο της, εξαπολύοντας σπόντες περί απάτης.

Τα κομμάτια κατέρριψαν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και οι θαυμαστές της, έμαθαν όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που η σχέση Πικέ και Σακίρα, έληξε τόσο άδοξα.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, φαν έστειλαν στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι, στα προάστια της Βαρκελώνης, τούρτες για τα γενέθλιά της και μια από αυτές, είχε όλα τα… συστατικά του πετυχημένου τραγουδιού με τον παραγωγό Bizarrap.

Στη βάση της τούρτας, ο ζαχαροπλάστης έβαλε μια εικόνα της Σακίρα από το βίντεο του τραγουδιού με τον Αργεντινό μουσικό.

Δίπλα έβαλε εικόνες από ένα Renault Twingo και μια Ferrari κάνοντας αναφορά στον στίχο του τραγουδιού: «Αντάλλαξες μια Ferrari μ’ ένα Twingo», ενώ υπάρχουν ρολόγια Casio και Rolex, μία άλλη αναφορά σε στίχο του τραγουδιού: «Αντάλλαξες ένα Rolex μ’ ένα Casio».

Στην κορυφή του γλυκού, υπάρχει μια δική της εικόνα και μια του Πικέ που τον δείχνει να φορά ένα ρολόι Casio, όταν ανακοίνωσε τη συμφωνία χορηγίας με την Kings League.

https://www.youtube.com/watch?v=uzSK7z6Kq70&t=24s&ab_channel=Espa%C3%B1aDiario

Αργότερα, όμως, η Σακίρα ανέβασε ένα story στο Instagram με την τούρτα και από αυτή έλειπε η εικόνα του Ζεράρ Πικέ.

Θαυμαστές έστειλαν στην Σακίρα τούρτα γενεθλίων με Πικέ, Ferrari, Twingo και Casio

 

Διαβάστε ακόμη: