Ο ΘανάσηςΕυθυμιάδης μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» για τις νηστείες τόσο θρησκευτικού χαρακτήρα, όσο και αυτές που ακολουθεί ο ίδιος.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη διαδικασία της νηστείας ως ένα «δώρο» που ειδικά αυτή την περίοδο πρέπει να κάνει ο καθένας στον εαυτό του. Ακόμη, είπε ότι μερικές φορές, ο ίδιος περνά τη μέρα του χωρίς να φάει τίποτα, ούτε να πιει καν νερό. Αυτή τη νηστεία, την περιέγραψε ως νηστεία ξηρασίας και είπε ότι με αυτό τον τρόπο, βοηθάει το σώμα του να επουλώσει ψυχικά τραύματα.

Πιο αναλυτικά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε:

«Εδώ και 17 χρόνια δεν τρώω κρέας, κρατάω αυτό. Αλλά δεν είμαι δογματικός είμαι πάντα ανοιχτός στο να δω κάτι καινούργιο. Αυτό που άλλαξα είναι ότι αφιερώνω περισσότερο χρόνο στις αυστηρές νηστείες που κάνω. Νηστεία εννοώ τη νηστεία της εκκλησίας, όπως αυτό το 40ήμερο που είναι μια μεγάλη ευκαιρία για κάποιον να κάνει αυτό το δώρο στον εαυτό του, έστω για μια μέρα να νηστεύσει. Αλλά και νηστείες από αυτές που κάνω εγώ όπως την ξηρασία, μια μέρα να μην φάω και να μην πιω τίποτα. Γίνεται ένας απίστευτος καθαρισμός, δίνεις την ευκαιρία στο σώμα σου να μην ασχοληθεί με τη χώνεψη του φαγητού που θα βάλεις αλλά με το να επουλώσει διάφορα μικροτραύματα που υπάρχουν μέσα σου».

Σχετικά με αυτό, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέφερε ότι πράγματι πέρασε περίοδο αυστηρής νηστείας, όταν ήθελε να γράψει το βιβλίο του. «Έκανα να φάω τρεις μέρες» είπε.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Έχω καθαρό νερό και ελάχιστα χρήματα στην τσέπη, ανήκω στο τυχερό 25% των ανθρώπων

Διαβάστε ακόμη: