Ο Θανάσης Χειμωνάς αναφέρθηκε στα σκληρά σχόλια που έχει δεχτεί αλλά και στον Γιάννη Πάριο.

Ο δημοφιλής συγγραφέας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» το βράδυ της Παρασκευής όπου και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Έπαιξε ρόλο το όνομα του πατέρα μου, παρόλο που έχω γράψει πολύ καλά πράγματα. Απλά δεν ξέρω αν τα διηγήματά μου θα έμπαιναν στα “Νέα”. Την εποχή που έγραψα το πρώτο μου διήγημα ήταν η χειρότερη εποχή της ζωής μου. Έχασα μια γκόμενα αλλά η Ελλάδα κέρδισε έναν συγγραφέα. Υπήρξε μια ώθηση και μετά προχώρησε» είπε ο ίδιος.

Σχετικά με το εάν δέχεται φλερτ στα social media είπε: «Δέχομαι ερωτικά μηνύματα αλλά όχι όσα θα ήθελα. Έχω στείλει και εγώ μηνύματα αλλά με πολλή προσοχή γιατί τώρα μπορεί να βρεθείς στη φυλακή. Ο κλασσικός τρόπος για να πιάσεις κουβέντα, είναι να δεις εάν έχει γράψει κάτι ωραίο η άλλη και να της το σχολιάσεις».

«Η ιστορία με τον Γιάννη Πάριο που δικαιώθηκα στο δικαστήριο, έχει μείνει στην ιστορία του Facebook. Αν έμεινε κάτι από τότε είναι οι ατάκες σε εκείνο το ποστ. Απλά θεωρώ τότε έπαιξε ρόλο που ήμουν στο ΠΑΣΟΚ και ήθελαν να ρίξουν το κόμμα. Με χαρακτήρισαν σεξιστή επειδή υποστήριξα τη Βίκυ Σταμάτη και είπα ότι είναι στη φυλακή μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα του Τσοχαντζόπουλου».

Διαβάστε ακόμη: