Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο Τέξας, με αποτέλεσμα 5 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους, ανάμεσά τους και ένα παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα οκτάχρονο παιδί, σκοτώθηκαν μέσα σε ένα σπίτι στο Κλίβελαντ του Τέξας, μετέδωσε σήμερα το ABC επικαλούμενο την τοπική αστυνομία και τις αρχές.

Παράλληλα, δύο γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές ήταν πεσμένες πάνω σε δύο παιδιά που επέζησαν της επίθεσης, κατέληξε το ρεπορτάζ επικαλούμενο τις αρχές.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα αργά χθες το βράδυ και η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί τον δράστη και τα αίτια της επίθεσης.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Τζασίντο δέχτηκε από το Κλίβελαντ μια τηλεφωνική κλήση για παρενόχληση στις 11:31 μ.μ τοπική ώρα αλλά όταν έφθασαν επί τόπου βρήκαν πολλούς νεκρούς από σφαίρες, μετέδωσε το ABC Το γραφείο του σερίφη ενημέρωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ότι ο ύποπτος ήταν ένας Μεξικανός, ένοπλος, υπό την επήρεια αλκοόλ και διέφυγε. Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα των θυμάτων ή την πιθανή σχέση που είχαν με τον ύποπτο, ανακοίνωσε όμως ότι ήταν όλα τα θύματα είχαν καταγωγή από την Ονδούρα, μετέδωσε το ABC.

Τα τέσσερα θύματα πέθαναν ακαριαία, ενώ το  πέμπτο κατέληξε κατά την μεταφορά προς το νοσοκομείο.

https://www.youtube.com/watch?v=n7nRztVJano

Διαβάστε περισσότερα