Η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε στις φήμες για τα προσωπικά της και τη σχέση της με τον Φίλιππο Σοφιανό, ενώ ρωτήθηκε και για τον σύζυγό της.

Η Τέτα Καμπουρέλη βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» για μιλήσει για νύχια αλλά ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να της κάνει ερωτήσεις.

Είναι σε σχέση η Τέτα Καμπουρέλη με τον Φίλιππο Σοφιανό;

Ήθελε να εκμαιεύσει πληροφορίες για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Φίλιππο Σοφιανό καθώς και αν έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος καθώς κατηγορείται για το μεγάλο ριφιφί που έγινε τον Νοέμβριο του 2020 σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

Η γνωστή αισθητικός λοιπόν, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για δημοσίευμα που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, το οποίο τη θέλει ζευγάρι με τον Φίλιππο Σοφιανό.

Τέτα Καμπουρέλη

Η Τέτα Καμπουρέλη διέψευσε τις φήμες τότε λέγοντας: «Δεν μπορώ να ακούω αηδίες. Με τον κ. Σοφιανό γνωριζόμαστε πάνω από 20 χρόνια και πραγματικά ο ένας βοηθάει τον άλλον».

«Είμαστε χρόνια φίλοι. Θα βοηθήσω σε ένα θεατρικό που κάνει. Δεν θα παίξω, θα είμαι στις δημόσιες σχέσεις. Θα πω και το άλλο. Όποια γυναίκα γνωρίζει, μου τη φέρνει σαν πελάτισσα», εξήγησε η Τέτα Καμπουρέλη.

Επίσης, η αισθητικός αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε, εξαιτίας κάποιων περιστατικών που συνέβησαν στη ζωή της.

Έχει χωρίσει με τον σύζυγό της;

«Ο καθένας κουβαλάει έναν σταυρό. Να είμαστε καλά και όλα καλά θα πάνε. Αρρώστησα πολύ άσχημα, έπαθα κρίσεις πανικού αλλά τώρα το παλεύω και είμαι πολύ καλά», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Τέτα Καμπουρέλη προσέθεσε το εξής: «Παίρνω τα χαπάκια μου, για ααυτό έχω και καλή διάθεση. Γελάω γιατί πρέπει να γελάμε. Υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις οικογένειες και πρέπει να προχωράμε για να ξεπεραστούν τα εμπόδια».

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, απάντησε ως εξής: «Δεν υπάρχει πρώην σύζυγος. Δεν έχω χωρίσει βέβαια. Μαζί δεν είμαστε γιατί ο ένας είναι μέσα, ο άλλος είναι έξω, παλεύουμε και οι δύο».

«Ως εκεί, προχωράμε. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, είμαι καλά, παλεύω για να έχω δουλειά και τίποτα άλλο. Αλήθεια σου λέω, παλεύω πάρα πολύ. Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια».

https://www.youtube.com/watch?v=E4sMvg6cVKc