Ένα ξέσπασμα είχε ο Βασίλης Γκουρούσης το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουλίου στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», με αφορμή τη νέα σχέση της Τέτας Καμπουρέλη.  

Σε δηλώσεις τουο θεατρικός παραγωγός αναρωτήθηκε πώς γίνεται η αισθητικός να δηλώνει ευτυχισμένη με τον νέο της σύντροφο, ενώ του τηλεφωνεί, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος και του λέει ότι είναι δυστυχισμένη.  

«Στην Καισαριανή δεν μένουν. Αλλού μένουν. Καμία σχέση η Καισαριανή. Και σε αυτό ψέματα λένε; Μάλλον μένουν στο σπίτι αυτού του κυρίου που είναι κάπου στη Συγγρού» είπε στην αρχή, ο Βασίλης Γκουρούσης.

  Σχετικά με τις σχέσεις που έχουν οι δύο πρώην σύζυγοι μεταξύ τους σήμερα, ο ίδιος απάντησε: «Έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Αυτό το fake, το ψεύτικο εμένα δεν με αντιπροσωπεύει. Σας το λέω υπεύθυνα, ότι είναι ψεύτικο πράγμα, το οποίο θα ‘σκάσει’. Να είναι ευτυχισμένοι αλλά εμένα να με αφήσουν στην ησυχία μου. Είναι με τον άνθρωπό της, είναι εκεί που είναι, ας κάτσει εκεί και να μην ασχολείται μαζί μου, να μην την ενδιαφέρει τι κάνω, με ποιον βγαίνω».

  «Όταν ένας άνθρωπος λέει ότι είναι ευτυχισμένος, δεν παίρνει τηλέφωνο τον πρώην άνδρα της και του λέει ότι είμαι δυστυχισμένος. Καταλάβατε; Επειδή έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ήμασταν αγαπημένο ζευγάρι, τι πάει να πει αυτό; Μετά από την περιπέτεια που πέρασα, οι άνθρωποι που έμειναν δίπλα μου είναι κι εκείνοι που με αγαπούν πραγματικά» είπε τέλος, ο Βασίλης Γκουρούσης για την Τέτα Καμπουρέλη.

Τέτα Καμπουρέλη: Σε σχέση με δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ – «Είναι συνέχεια μαζί μου»

 

Διαβάστε περισσότερα