Μου λένε ότι, το ενδιαφέρον για τα υπερπολυτελή διαμερίσματα του Χίλτον, που θα εκτείνονται από τον 9ο έως τον 12ο όροφο του εμβληματικού και ιστορικού ξενοδοχείου που εκσυγχρονίζεται και μετονομάζεται σε Conrad, είναι τεράστιο και ήδη έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Η ζήτηση είναι υπερβάλλουσα, καθώς πάρα πολλοί ιδιώτες, επιχειρηματίες και επενδυτές συρρέουν μαζικά αποσκοπώντας να αποσπάσουν προσύμφωνο αγοράς, καταβάλλοντας προκαταβολή!

Η δημιουργία των υπερσύγχρονων και πολυτελών διαμερισμάτων με την καταπληκτική θέα σε όλη την Αθήνα και την θάλασσα, που θα περιλαμβάνουν πολλά προνόμια, δημιουργεί μεγάλη επενδυτική ευκαιρία στο χώρο του real estate το οποίο εκτινάσσεται ήδη στο κέντρο της Αθήνας!

Με… επενδυτική ματιά

Και μου λένε ότι, εκτός από κατοικίες, ορισμένοι βλέπουν την υπόθεση επενδυτικά, καθώς θα καταβάλουν μόνο την προκαταβολή, θα αποσπάσουν συμβόλαια ή συμφωνητικά και θα έχουν τη δυνατότητα να πουλήσουν σε τιμές ακόμη και διπλάσιες, μέχρι την ολοκλήρωση εντός τριετίας των διαμερισμάτων!

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η πραγματική καλή κοινωνία της Αθήνας συρρέει στο Χίλτον (όπου οι τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο ξεκινούν από 15.000) χωρίς να έχουν εμπλακεί οι «μεσίτες της συμφοράς», κοινώς οι νταραβεριτζήδες- μεσάζοντες-τυχοδιώκτες, που «χώθηκαν» σκανδαλωδώς στις αγοραπωλησίες του Marina Tower στο Ελληνικό, αποσπώντας προμήθειες της τάξης του 5% από την Lamda!!!