Ο Ζεράρ Πικέ έριξε «βόμβα» μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ενημέρωσε ότι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια παρουσίας και παράλληλα, πως σταματά το ποδόσφαιρο.

Σήμερα (03/11), ο 35άχρονος άσος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ότι η αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (05/11) ενάντια στην Αλμερία θα είναι το τελευταίο του, ως μέλος του καταλανικού συλλόγου. Παράλληλα, υποστήριξε ότι κάποια στιγμή, θα επιστρέψει στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Το μήνυμα του Ζεράρ Πικέ:

«Κούλερς, είμαι ο Ζεράρ. Τις τελευταίες εβδομάδες πολλοί μιλούν για μένα. Μέχρι τώρα, δεν είπα τίποτα, ωστόσο, θέλω να είμαι αυτός που θα μιλήσει για εμένα. Ήμουν πάντοτε ένθερμος φίλαθλος της Μπαρτσελόνα, όπως πολλοί από εσάς. Μεγάλωσα σε οικογένεια που αγαπούσε το ποδόσφαιρο.

Από πολύ μικρή ηλικία, δεν ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Ήθελα να γίνω παίκτης της Μπαρτσελόνα. Τελευταία, σκέφτομαι πολύ αυτό το παιδί. Για όσα θα σκεφτόταν ο μικρός Ζεράρ, αν τού έλεγαν ότι όλα του τα όνειρα θα γίνονταν πραγματικότητα.

Ότι θα έπαιζε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, θα κέρδιζε κάθε τρόπαιο, θα γινόταν πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου. Ότι θα έπαιζε δίπλα στους καλύτερους παίκτες στην ιστορία, θα γινόταν ένας από τους αρχηγούς, θα έκανε φίλους για μία ζωή.

Πέρασαν 25 χρόνια από όταν ήλθα στη Μπαρτσελόνα. Αποχώρησα και γύρισα. Το ποδόσφαιρο μού έδωσε τα πάντα, η Μπαρτσελόνα μού έδωσε τα πάντα, εσείς, οι οπαδοί μού δώσατε τα πάντα. Τώρα, που τα όνειρα αυτού του μικρού παιδιού έχουν γίνει πραγματικότητα, θέλω να σας πω ότι αποφάσισα πως ήλθε η ώρα να ολοκληρωθεί αυτό το ταξίδι.

Πάντοτε έλεγα ότι δεν θα υπάρξει άλλη ομάδα μετά τη Μπαρτσελόνα και έτσι θα γίνει. Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι το τελευταίο μου στο Καμπ Νου. Θα γίνω ένας απλός φίλαθλος.

Θα υποστηρίζω την ομάδα, θα μεταφέρω την αγάπη για την Μπαρτσελόνα στα παιδιά μου, όπως έκανε η οικογένειά μου, σε εμένα. Με ξέρετε. Αργά ή γρήγορα, θα γυρίσω. Θα σας δω στο Καμπ Νου. Ζήτω η Μπαρτσελόνα, πάντα».

Η δημοσίευση του Ζεράρ Πικέ:

Διαβάστε ακόμη: