Η… φωτιά ακόμα σιγοκαίει και δεν πρόκειται να σβήσει εύκολα. Όσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν κάνει πίσω και επιμένει στο πρότζεκτ της ESL αυτό φαίνεται ότι δημιουργεί προβλήματα. Από την πλευρά της η UEFA, ξέρει ότι έχει πλέον το πάνω χέρι και θέλει να εξασφαλίσει την ακεραιότητα του Τσάμπιονς Λιγκ και να δείξει ότι εκείνη είναι η ισχυρή. Ο Τσέφεριν, σε χθεσινές του δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι όσο αποστάτησαν μπορούν να γυρίσουν. Αν όμως επιμείνουν, τότε θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα. Και η Ρεάλ, είναι το πρώτο φαβορί για να συμβεί αυτό.

Σημερινό δημοσίευμα της «Τelegraph», αναφέρεται συγκεκριμένα στο θέμα της Ρεάλ Μαδρίτης και ρίχνει τη βόμβα. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιμείνει στη δημιουργία του European Super League, τότε θα υπάρξουν κυρώσεις. Και τότε θα είναι πιθανή ακόμα και η απέλαση της Ρεάλ από το Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα πρέπει οι δύο πλευρές να παραμείνουν αμετακίνητες στις θέσεις τους και να περάσουν όλες τις κόκκινες γραμμές. Εξάλλου, μιλάμε για την ομάδα με τα περισσότερα τρόπαιο στον θεσμό.

Πάντως, προς το παρόν οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο ημιτελικός με την Τσέλσι θα διεξαχθεί κανονικά. Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος τη UEFA, τα τηλεοπτικά έσοδα είναι πολύ μεγάλα ενόψει του συγκεκριμένου παιχνιδιού και η ζημιά θα ήταν πολύ μεγάλη.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.