Λίγο μετά την ανάδειξή της ως πρόσωπο της χρονιάς, η Τέιλορ Σουίφτ αποφάσισε να κλείσει κάποια από τα μεγάλα κεφάλαια της ζωής της στη μουσική βιομηχανία των ΗΠΑ!

Συγκεκριμένα, η Τέιλορ Σουίφτ κατά τη διάρκεια μίας αποκαλυπτικής συνέντευξής της στο Time, έριξε τα βέλη της στη μουσική βιομηχανία για τη μεταχείριση των νεαρών καλλιτεχνών, αλλά αναφέρθηκε και στο ψυχικό τραύμα που για καιρό την ακολουθούσε και ως συνέπεια της άγριας κόντρας της με την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ.

Η μουσικός μίλησε και για την τακτική των δισκογραφικών εταιρειών, οι οποίες σύμφωνα με την καλλιτέχνιδα, αντικαθιστούν, αντί να καλλιεργούν τους «αστέρες» τους. «Μέχρι τη στιγμή που ένας καλλιτέχνης είναι αρκετά ώριμος για να αντιμετωπίσει ψυχολογικά τη δουλειά, σε πετάνε έξω στα 29, συνήθως», δήλωσε χαρακτηριστικά σε αυτή τη συνέντευξη.

«Στις δεκαετίες του ’90 και του ’00, φαίνεται ότι η μουσική βιομηχανία απλά είπε: “Εντάξει, ας πάρουμε ένα μάτσο εφήβους, ας τους ρίξουμε στη φωτιά και ας δούμε τι θα συμβεί. Μέχρι τη στιγμή που θα έχουν ωριμάσει για να κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους, θα βρούμε νέους». Μάλιστα εκείνη τη στιγμή αποκάλυψε, πως όταν αντιλήφθηκε πως έτσι λειτουργεί το σύστημα, η λύση της ήταν να αλλάζει το στυλ της, με κάθε νέο άλμπουμ. «Συνειδητοποίησα ότι κάθε δισκογραφική εταιρεία προσπαθούσε να με αντικαταστήσει. Σκέφτηκα, αντί γι’ αυτό, να αντικαταστήσω πρώτα τον εαυτό μου με μία νέα εκδοχή του. Είναι πιο δύσκολο να χτυπήσεις έναν κινούμενο στόχο», τόνισε η καλλιτέχνιδα.

Τέιλορ Σουίφτ: Θα κερδίσει πάνω από 100 εκατ. δολάρια μόνο από το Spotify το 2023

Διαβάστε ακόμη: