Η Τέιλορ Σουίφτ πρόκειται να κερδίσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια μόνο από το Spotify το 2023, αφού έχει επιτύχει 26,1 δισεκατομμύρια streams από την αρχή του έτους, σύμφωνα με το Variety.

Αυτή τη στιγμή, η Σουίφτ έχει κερδίσει περίπου 104 εκατομμύρια δολάρια μόνο μέχρι τον Νοέμβριο. Αν τα streams της τραγουδίστριας συνεχίσουν να ανεβαίνουν σταθερά μέχρι τον Δεκέμβριο, θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα από 130 εκατομμύρια δολάρια από τη streaming πλατφόρμα, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Το Spotify αποκάλυψε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου ότι η ποπ σταρ ήταν ο κορυφαίος καλλιτέχνης στην πλατφόρμα παγκοσμίως. Άλλοι κορυφαίοι καλλιτέχνες ήταν οι Bad Bunny, The Weeknd, Drake και Peso Pluma. Οι επιτυχίες της «Cruel Summer» και «Anti-Hero» μπήκαν επίσης στη λίστα με τα 10 κορυφαία τραγούδια παγκοσμίως και το άλμπουμ της «Lover» κατέλαβε την έβδομη θέση για τη χρονιά.

Το πρόσφατο επίτευγμα στη μουσική έρχεται μετά την αποκάλυψη ότι έφτασε στην ιδιότητα της δισεκατομμυριούχου χάρη στην επιτυχία της περιοδείας της «Eras Tour», ανέφερε η ανάλυση του Bloomberg News τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η Σουίφτ έφτασε σε καθαρή αξία 1,1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από τότε που ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της νωρίτερα φέτος. Η περιοδεία της είναι σε καλό δρόμο για να αποφέρει 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που θα μπορούσε να την κάνει την πιο κερδοφόρα περιοδεία στην ιστορία, σύμφωνα με την Washington Post.

Οι Swifties – όπως λέγονται οι φαν της – έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήρια για την περιοδεία «Eras Tour» τον Νοέμβριο του 2022 και έμειναν σε πανικό όταν η ιστοσελίδα της Ticketmaster κατέρρευσε περιβόητα με αρκετούς θαυμαστές να μένουν χωρίς εισιτήρια.

Αντ’ αυτού, τα εισιτήρια πουλήθηκαν σε μεταπωλητές, οι οποίοι ζητούσαν έως και 449 δολάρια το καθένα. Ορισμένοι θαυμαστές επέμειναν ότι είδαν τις τιμές να φτάνουν ακόμη και τα 22.000 δολάρια. Αυτό οδήγησε τη Σουίφτ να εξαπολύσει την οργή της, ενώ κατέκρισε την Ticketmaster για την καταστροφική κυκλοφορία.

Εκτός από την περιοδεία και το Spotify, η 33χρονη ποπσταρ πρόκειται να βγάλει περισσότερα χρήματα με την ταινία «Eras Tour», η οποία προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 13 Οκτωβρίου. Η ταινία έκανε 80 εκατομμύρια δολάρια σε προπωλήσεις και έχει αποφέρει περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως μετά από μόλις επτά εβδομάδες, σύμφωνα με το Variety.

Διαβάστε ακόμη: