Ο σωματοφύλακας της Τέιλορ Σουίφτ επέστρεψε στο Ισραήλ για να πολεμήσει ενάντια στους τρομοκράτες της Χαμάς. Πριν από τρεις μήνες ο φρουρός – το όνομα του οποίου δεν έχει γνωστό – είχε γίνει viral για τον τρόπο που είχε προστατέψει την τέλεια τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια συναυλίας της.

Ο εν λόγω άνδρας, που φέρεται να ήταν μέλος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) πριν έρθει στις ΗΠΑ, επέστρεψε αεροπορικώς στη Μέση Ανατολή, καθώς «δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος όταν οικογένειες σφαγιάζονταν και καίγονταν ζωντανές στα σπίτια τους» – αναφέρει η ιστοσελίδα Israel Hayom.

Ο σωματοφύλακας προέτρεψε και άλλους να «μην κάθονται άπραγοι και να μην είναι στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Θα ήταν προσβολή για τα ζώα σε όλο τον κόσμο να αποκαλέσουμε αυτούς τους τρομοκράτες “ζώα”».

Στη συνέχεια αποθεώθηκε στο TikTok σε ένα βίντεο που τον έδειχνε να συνοδεύει την Τέιλορ Σουίφτ μακριά από τη σκηνή μετά από μία από τις συναυλίες της. Στο βίντεο φαινόταν να περνά από εξονυχιστικό έλεγχο ανθρώπους στη συναυλία.

Ένας follower έγραψε: «Σε έξι δευτερόλεπτα, σε έξι δευτερόλεπτα, σάρωσε χίλιους ανθρώπους στο πλήθος. Ό,τι κι αν τον πληρώνει η Τέιλορ Σουίφτ, δεν είναι αρκετά».

Η Σουίφτ κατηγορήθηκε πρόσφατα από «απογοητευμένους θαυμαστές της» καθώς δεν πήρε θέση σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ.

ΝΒC: Η Χαμάς λέει ότι θα απελευθερώσει σε μία ώρα τους ομήρους εάν το Ισραήλ σταματήσει τον βομβαρδισμό στη Γάζα

Έφτασε ο Μπάιντεν στο Ισραήλ – Τον υποδέχτηκε ο Νετανιάχου στο αεροδρόμιο

Διαβάστε ακόμη: