Ο Τάσος Παλαντζίδης μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν», για την προσωπική του ζωή και τον επιτυχημένο του γάμο, καθώς είναι 36 χρόνια με τη σύζυγό του.

«Είμαστε 36 χρόνια μαζί. Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει μυστικό, αλλά όταν βρεις έναν άνθρωπο που επικοινωνείς, απλώς γίνεται», είπε ο ηθοποιός αναφορικά με τον γάμο του.

Για το αν υπήρξαν δύσκολες δοκιμασίες κατά τη διάρκεια του γάμου του, ο Τάσος Παλαντζίδης απάντησε: «Όχι, δεν είχα καθόλου τέτοιες σκέψεις. Είναι και θέμα χαρακτήρα. Από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις παιδιά, για μένα τα παιδιά είναι πάνω από όλα. Το ίδιο και για τη γυναίκα μου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπήρχε κίνδυνος – που ποτέ δεν φάνηκε – όσο δεν αποφασίζαμε να κάνουμε παιδιά. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να διευρύνουμε την οικογένεια μας, το θέμα είχε λήξει πια».

Σε ερώτηση για το τι συμβουλές δίνει στα παιδιά του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Καταρχάς δεν συμβουλεύω τα παιδιά μου, παρά μόνο όταν μου ζητάνε να τα συμβουλεύσω. Νομίζω από μόνα τους εισπράττουν τις συμπεριφορές των γονιών τους και βγάζουν μόνα τους τα συμπεράσματα τους. Έχω την τύχη να είναι τα παιδιά μου οι καλύτεροι μου φίλοι που σημαίνει ότι συζητάνε ό,τι θέλουν, όποτε κι αν θέλουν αυτά».

Διαβάστε ακόμη: