Τριάντα χρόνια αργότερα από το τέλος τηης τηλεοπτικής σειράς «Λαβ Σόρρυ», οι Τάσος Χαλκιάς, ο Περικλής Λιανός και η Θέμις Μαρσέλου συναντήθηκαν ξανά και μίλησαν στην κάμερα του «Πάμε Δανάη».

Οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τον Σάκη, τον Περικλή και την Άρτα αντίστοιχα, αποκάλυψαν μερικές άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια της σειράς.

Ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε: «Δεν ξέρω αν η Ελένη Μαβίλη εμπνεύστηκε τον ρόλο του Σάκη του υδραυλικού από μένα ή μόλις είδε εμένα σκέφτηκε να μου δώσει τον ρόλο. Η ατάκα της Λίλης “παρακαλώ πολύ” έχει μείνει πιο κλασική από τη δική μου ατάκα “προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη“».

Για τα νούμερα τηλεθέασης, σχολίασε: «Τη φορά που το Λαβ Σόρρυ έκανε 45%, η Μαβίλη μας είπε ότι φταίμε εμείς, είχαμε φτάσει και το 68%. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δεν ήταν ιδιαίτερα εξοικειωμένη με τις ερωτικές σκηνές, ήταν υποτίθεται άβγαλτη κι έπρεπε εγώ να την πάρω από το χεράκι. Στην σκηνή με την κουβέρτα, η σκηνοθέτης μάς σκέπασε και μας άφησε, της φώναξα: “Θες κάτι από εμάς;”. Άκουσα πάρα πολλά επειδή κυκλοφορούσα γυμνός με μια πετσέτα. Για το δασύτριχο στήθος μου και μου έλεγαν ότι κάνω επίδειξη της γύμνιας μου».

Ο Περικλής Λιανός είπε από την πλευρά του: «Έκανα τον γιατρό συνάδελφο της Λίλη και κολλητό φίλο του αρραβωνιαστικού της, του Τηλέμαχου, που όμως η Μαβίλη δεν τον εμφάνισε ποτέ στο σήριαλ. Μπήκα ξαφνικά στο σήριαλ, είχα μια καούκα τότε, ήταν φρικτό. Ο Τάσος ήταν sex symbol, έπρεπε να βγαίνει από το μπάνιο και να είναι βρεγμένος. Σφάζονταν ποια θα προλάβει να τον βρέξει. Μια φορά το σήριαλ έκανε 45% και η Μαβίλη ήταν πολύ θυμωμένη, δε μιλιόταν, μας είπε ότι πέσαμε. Ο Σάκης και η Λίλη έγιναν τότε και λαμπάδες το Πάσχα, πήγα κάπου και μου έφεραν μια λαμπάδα Σάκης, τόση απήχηση είχε η σειρά».

Έπειτα, η Θέμις Μαρσέλου σχολίασε την επιτύχια της σειράς και την ταχύτητα με την οποία όλοι δούλευαν: «Στο Λαβ Σόρρυ όλα πήγαιναν πάρα πολύ γρήγορα, έβρισκες τα κείμενα γραμμένα παντού στα πατώματα, στα κάδρα, υπήρχαν παντού σκονάκια. Αυτή η σειρά είχε τόση απήχηση που ο Σάκης και η Λίλη δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο. Υπήρξε στιγμή που με πλήρωσαν και μου έδωσαν τα διπλά λεφτά, νόμιζα ότι πληρωνόμουν για δύο επεισόδια, μου είπαν ότι μου έκαναν αύξηση. Υπήρχε τέτοιο θέμα με τη σειρά, πώς θα τελειώσει, που ακόμη και σε εμάς δεν έλεγαν το τέλος, κι εμείς το μάθαμε στο μακιγιάζ. Στο τελευταίο επεισόδιο υπήρχε μια μελαγχολία. Η Χριστίνα Βαρζοπούλου, που έκανε τη μαμά μου, δεν μπορούσε να τελειώσει μια σκηνή, την έπιαναν τα κλάματα».

Τάσος Χαλκιάς: «Ουαί κι αλλοίμονο εάν δεν υπάρχει ελευθερία στην Τέχνη»

Διαβάστε ακόμη: