Επεισοδιακά εξελίχθηκε μια ζωντανή εμφάνιση που έκανε ο Τάσος Μπουγάς στη Μελβούρνη, όταν τον πλησίασε στην πίστα μια γυναίκα.

Βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωινό», πριν από τρεις ημέρες, έδειχνε τον Τάσο Μπουγά να διασκεδάζει τον κόσμο με τα τραγούδια του, ενώ πολλοί είχαν ανέβει στην πίστα και χόρευαν. Μαζί τους και μια γυναίκα με ένα μίνι κόκκινο φόρεμα, την οποία έβαλε στο «μάτι» ο τραγουδιστής, όταν τον ακούμπησε στα οπίσθια.

Η αντίδρασή του ήταν πολύ έντονη και δεν άργησε να τις απευθύνει βρισιές.

«Έφυγε κάποιος αγενής, και αγενής είναι η κυρία με τα κόκκινα. Να σας πω κάτι; Αδερφή δεν είμαι και τον κ@@λο δεν μου τον έχει πιάσει καμία γυναίκα. Άη και γ@@@ κ@@@! Αλλά φταίει αυτός που σε συνοδεύει. Ρίχτης καμιά φάπα» είπε ο Τάσος Μπουγάς τσαντισμένος.

Τάσος Μπουγάς: Τι απάντησε για το περιστατικό στη Μελβούρνη

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Τάσος Μπουγάς και απάντησε για το περιστατικό στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Όπως εξήγησε ο τραγουδιστής, η διεύθυνση του μαγαζιού απομάκρυνε από το νυχτερινό κέντρο τη γυναίκα μετά την άσεμνη κίνηση που έκανε.

«Την ώρα που ήταν να βγω, ήρθε μία γυναίκα μπροστά μου και μου λέει στα εγγλέζικα να της δώσω τα γυαλιά μου. “Τα γυαλιά μου δεν τα δίνω”. Μου λέει: “θέλω για πέντε λεπτά να μου τα δώσεις”. “Ρε, είσαι καλά”, της λέω, “που θα σου δώσω τα γυαλιά;” Βγήκα στην πίστα. Χόρευε όλος ο κόσμος, χόρευε κι αυτή και κάποια στιγμή μου το ξαναλέει. Της λέω “Φύγε, παράτα με ήσυχο, γιατί εγώ δουλεύω”» ανέφερε αρχικά και συνέχισε να εξιστορεί:

«Έρχεται τριγύρω μου και μου κάνει μία άσχημη χειρονομία. Μου έπιασε τον κ…λο. Εκεί είπα αυτά που έπρεπε να πω, για να καταλάβει αυτή. Ήρθαν του μαγαζιού και το αφεντικό, τη βούτηξαν και τη διώξανε», εξήγησε, για να καταλήξει:

«Η γυναίκα δεν ήταν Ελληνίδα. Εγώ για τις Ελληνίδες τραγουδάω, τις αγαπάω τις Ελληνίδες. Θα μπορούσα να ξηγηθώ έτσι; Φυσικά, αν μου ξηγιόταν και Ελληνίδα έτσι, το ίδιο θα έκανα, αλλά οι Ελληνίδες δεν κάνουν αυτά τα πράγματα. Παρόλο που είχε 1.100 άτομα στη σάλα μέσα, φέρθηκα ωραία. Εάν ήταν άλλος, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε κάνει…», είπε.

Όπως φαίνεται, πολλά είναι τα ακραία περιστατικά που έχει βιώσει στις πίστες ο Τάσος Μπουγάς, καθώς πριν από δύο ημέρες μια ομάδα γυναικών του έσκισε του πουκάμισο, καθώς τραγουδούσε. «Πριν από δυο μέρες με είχαν ανεβάσει σε ένα τραπέζι και γύρω μου ήταν γυναίκες, που μου πιάνανε το πουκάμισο μέχρι που μου το σκίσανε και το έβγαλα, και είπα “Πάρτε το”» ανέφερε.

Τάσος Μπουγάς: Θα άλλαζε στίχους τραγουδιών του;

Με αφορμή την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις», ο Τάσος Μπουγάς αναφέρθηκε στο γνωστό άσμα του «Έλα στον παππού» και εξήγησε, γιατί δεν θα άλλαζε ούτε ένα στίχο.

«Όχι, γιατί τι λέει ο παππούς; Μιλάει για μικρά παιδιά. Ο παππούς τα αγαπάει και τα φωνάζει για να παίξουν μαζί του, να τους δώσει καραμέλες ή χαρτζιλίκι».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, όταν δούλευε στο εξωτερικό και για να παραμείνει λίγο ακόμα είχε βρει έναν τρόπο, για να το πετύχει: να… παντρεύεται. «Αν έβρισκα την κατάλληλη γυναίκα, θα παντρευόμουν 13η φορά. Στο εξωτερικό για να μείνω παραπάνω έπρεπε να βρω τρόπο και… ο μόνος που βρήκα ήταν να παντρευτώ και να μην έχω ανάγκη αυτόν που έχει το μαγαζί· να φεύγω από το ένα μαγαζί και να πηγαίνω στο άλλο για περισσότερα χρήματα».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως ο Μηδενιστής δεν είναι γιος του, ενώ αποκάλυψε πως ούτε ο γιος του ούτε η εγγονή του ασχολούνται με το τραγούδι.

«Δεν είναι ο Μηδενιστής γιος μου. Το έχω ξαναπεί στην τηλεόραση. Το έκανε για να διαφημιστεί. Ούτε ο γιος μου τραγουδάει με μένα και… για να είμαι ειλικρινής τον γιο μου δεν τον έχω ακούσει να πει ένα “α” σε τραγούδι», ξεκαθάρισε.

Διαβάστε ακόμη: