Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το πολυτάραχο – αν μη τι άλλο – παρελθόν του Τάσου Μπερδέση, του οποίου η εν ψυχρώ δολοφονία στη Βάρη αποδίδεται σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Ο πυγμάχος φαίνεται ότι είχε αναπτύξει συνεργασία με τη διοίκηση του καναλιού «Ε», στο ριάλιτι επιβίωσης του οποίου είχε στεφθεί νικητής.

.Λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Survival Secret» του «Ε»,  ο Τάσος Μπερδέσης προσλήφθηκε ως σεκιούριτι απο τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου καναλιού Φίλιππο Βρυώνη

Χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας patrasgossipnews.gr, αναφέρεται:

«Ο αρκετά έμπειρος και “μπαρουτοκαπνισμένος” στο άθλημα της πυγμαχίας Τάσος Μπερδέσης, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Σε καθημερινή βάση βρίσκεται στο πλευρό του πρώην ιδιοκτήτη του «ΕΤV», με μοναδική αποστολή να εξασφαλίσει την ασφάλειά του. Και με εντολή να αντιμετωπίζει τα πάντα με την ψυχραιμία που τον διακρίνει! “Στις επιχειρήσεις μου δεν επιλέγω αδύναμα στελέχη, αλλά μόνο δυνατούς επαγγελματίες”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνάντηση ο επιχειρηματίας που κατάφερε να γεμίσει την Αττική και ολόκληρη την Ελλάδα με υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες».

Άνθρωπος του Μένιου Φουρθιώτη

Η γνωριμία των δύο ανδρών, όπως σημειώνεται και σε επίμαχο ρεπορτάζ, έγινε μετά το πέρας του «Survival Secret», όταν στο κανάλι εργαζόταν και ο Μένιος Φουρθιώτης, παρουσιάζοντας την τηλεοπτική εκπομπή «Αποκαλυπτικά»