Δύο φωτογραφίες της Tara Reid στο Instagram, με μπικίνι, ήταν αρκετές να προκαλέσουν ανησυχία στους followers της οι οποίοι θεώρησαν ότι η χολιγουντιανή σταρ πάσχει από νευρική ανορεξία.

Ανησυχία για την υγεία της Tara Reid

Δύο φωτογραφίες στο Instagram της Tara Reid, χθες Πέμπτη, ήταν αρκετές για να προκαλέσουν ανησυχία. Η σταρ του Χόλυγουντ, δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων για το σώμα της και συγκεκριμένα για το χαμηλό σωματικό της βάρος μετά την δημοσίευση δύο ασπρόμαυρων φωτογραφιών στις οποίες εμφανίζεται με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι.

Η 45χρονη σταρ, η οποία κατέστη παγκόσμιως γνωστή με τη συμμετοχή της στην κωμική ταινία «American Pie», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Τίποτα καλύτερο από την φίλη σου, που σε βγάζει καυτές καλλιτεχνικές φωτογραφίες στο Palm Springs (πόλη της Καλιφόρνια, ΗΠΑ), γνωστή και ως Taryn Manning».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tara Reid (@tarareid)

Οι θαυμαστές της αμέσως εξέφρασαν την ανησυχία τους και υποστήριξαν ότι φαίνεται «υπερβολικά αδύνατη».

Ένας follower της έγραψε: «Ας είμαστε αληθινοί, είναι κόκαλο. Κάποιος πρέπει να την βοηθήσει. Ήταν πάντα ένα όμορφο κορίτσι, αλλά δεν φαίνεται καλά εδώ», ενώ ένας άλλος σχολίασε ότι φαίνεται «τόσο λεπτή».

Η Τara Reid αντέδρασε αμέσως, ζητώντας έμμεσα από τους θαυμαστές να σταμάτησουν να σχολιάζουν το σώμα της: «Σταματήστε να μισείτε, αρχίστε να αγαπάτε. Κανείς δεν χρειάζεται να σχολιάζει το σώμα του άλλου. Δεν είναι σωστό, δεν είναι ωραίο και πληγώνει τον κόσμο. Παρακαλώ μην είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που προκαλούν στεναχώρια».

Η φωτογράφος της Taryn Manning, η οποία είναι και εκείνη ηθοποιός, έσπευσε να υπερασπιστεί την Tara, γράφοντας: «Σε αγαπώ σούπερ ήρωά μου. Αν ήξεραν μόνο την καρδιά και την ψυχή σου, θα ένιωθαν απαίσια, προσπαθώντας σκόπιμα να σε πληγώσουν. Είμαι υπερήφανη για εσένα».

Η απάντηση της ηθοποιού

Μετά από λίγες ώρες, η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μία έγχρωμη φωτογραφία της, στην οποία φορά πάλι μπικίνι. Παράλληλα, υποστήριξε ότι στις δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες έφταιγε η γωνία λήψης που φαινόταν τόσο λεπτή. Ακόμη, τόνισε πως έχει υψηλό μεταβολισμό και λόγω αυτού, καθίσταται αδύνατο να αυξηθεί το σωματικό της βάρος.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σε όλους όσους έκαναν τα υπέροχα σχόλιά τους, εκφράζοντας το μίσος τους για τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες μου που δημοσίευσα χθες, ήταν η γωνία. Εδώ είναι μία άλλη φωτογραφία από χθες, για να σας δείξω ότι δεν είμαι πολύ αδύνατη. Έχω υψηλό μεταβολισμό. Όποιος έχει υψηλό μεταβολισμό, είναι αδύνατο να πάρει βάρος. Το μόνο που κάνω είναι να τρώω.

Αγαπώ όλους εσάς που γράψατε κάτι ωραίο! Συνεχίστε να αγαπάτε, είναι το μόνο πράγμα που θα σώσει αυτόν τον κόσμο»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tara Reid (@tarareid)

Το 2018, σε μία ειλικρινή συνομιλία της με την DailyMailTV, η Tara Reid είχε δώσει τη δική της εξήγηση στις φήμες που την ήθελαν να αντιμετωπίζει διατροφική διαταραχή. Τότε είχε ισχυριστεί: «Οι άνθρωποι με αποκαλούν «τρομερά αδύνατη» εδώ και χρόνια. Μπορώ να πάρω μία από τις αποκριάτικες στολές που φόρεσα πέρσι και να τη φορέσω φέτος.

Έχω το ίδιο βάρος. Δεν αδυνατίζω, ούτε παχαίνω. Απλώς είμαι αυτή που είμαι. Τρώω όλη την ώρα, αλλά αυτό είναι το βάρος μου και οι άνθρωποι πρέπει να με αφήσουν ήσυχη».