Η Emily Ratajkowski επέστρεψε επίσημα στην πασαρέλα. Την Πέμπτη, η νέα μαμά περπάτησε στην πρώτη της πασαρέλα για την επίδειξη Savage x Fenty στο Λος Άντζελες, απο τότε που καλωσόρισε τον γιο της, Sylvester Apollo Bear, πριν από έξι μήνες.

Στον πασαρέλα, η οποία δεν ήταν άλλη από τους δρόμους της πόλης, η Ratajkowski περπάτησε ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τις πινακίδες, φορώντας ένα ροζ μπικίνι που αποκάλυπτε τις τέλειες αναλογίες της. Η EmRata συνδύασε το μικροσκοπικό μαγιό με λεοπάρ γόβες με χρυσά λουράκια στον αστράγαλο, υπερμεγέθη σκουλαρίκια και ένα βραχιόλι στον καρπό της. Τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα προς τα πίσω και χτενισμένα σε πλεξούδες, ενώ το μαυρισμένο δέρμα της ταίριαζε με την απόχρωση στα νύχια της.

To νέο Savage x Fenty σόου θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο Amazon Prime Video την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου

H Rihanna ανακοίνωσε το τρίτο σόου Savage X Fenty με το πιο σέξι teaser βίντεο

Η σχεδιάστρια και καλλιτέχνης μοιράστηκε μέσω Instagram το επίσημο teaser τρέιλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό μπλε φόρεμα και νέα κομμάτια εσωρούχων με τη λεζάντα: “Νομίζεις ότι είσαι έτοιμος ;!” Σύμφωνα με πηγές, η επερχόμενη εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια «σειρά αστέρων από μοντέλα, ηθοποιούς, τραγουδιστές και πολλούς άλλους».

Ταλέντα όπως η Lizzo, ο Big Sean, η Bella Hadid, η Cara Delevingne, η Willow Smith, η Rico Nasty, η Demi Moore, η Paris Hilton, η Normani, η Rosalía και άλλοι συμμετείχαν στο παρελθόν στα σόου της Rihanna. Έτσι, σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε και τώρα ένα εντυπωσιακό καστ.

Μείνε συντονισμένη όσο περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το σοου. Το Savage X Fenty Vol. θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 24 Σεπτεμβρίου.