Για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό μίλησε ο Τάκης Χρυσικάκος. Ο ηθοποιός, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από έξι εβδομάδες νοσηλείας, ανέφερε ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

«Πρόσεχα. Κράταγα όλα τα πρωτόκολλα. Είναι ύπουλος ο Covid. Με το που μαθαίνουμε ότι έχουμε covid πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο. Αυτοί θα κρίνουν. Αυτοί θα μας κάνουν τις εξετάσεις. Έμεινα αρκετές μέρες χωρίς θεραπεία, χωρίς τίποτα. Άρχισα να πέφτω, η αναπνοή μου να μην είναι καλή. Έκανα μία ακτινογραφία και πήγα στο νοσοκομείο. Εκεί μου δώσανε μία θεραπεία. Βγήκα και πήρα τη θεραπεία. Δυναμώσανε όλα. Ο covid ψάχνει επάνω σου τις ευάλωτες αιτίες. Με χτύπησε στους πνεύμονες και μου δημιούργησε σοβαρή πνευμονία με λοίμωξη», ανέφερε ο Τάκης Χρυσικάκος στο Open.

Είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, ωστόσο, ένα υποκείμενο νόσημα δεν επέτρεψε στον οργανισμό του να δημιουργήσει τα κατάλληλα αντισώματα.

«Άρχισε αυτός ο απάνθρωπος κανιβαλισμός επειδή έκανα το εμβόλιο. Όταν κάνουμε το εμβόλιο, όλοι έχουμε μία σκέψη, αν είναι καλό. Αλλά το κάνουμε γιατί η συντεταγμένη πολιτεία και οι επιστήμονες όλου του πλανήτη μας λένε αυτό. Από την άλλη πλευρά πιστεύουνε ότι έχουνε το προνόμιο της μοναδικής αλήθειας», δήλωσε ο ίδιος.