Ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Τάκι Τσαν εμφανίζεται από σελίδα σε σελίδα για τους φανς της ραπ, στο οποίο το μέλος των ΖΝ αναλύει τη δική του θεωρία για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Δηλώνοντας φαν των θεωριών συνωμοσίας, ο Τάκι Τσαν δηλώνει πως πιστεύει πως τον Παντελή Παντελίδη, τον λαϊκό τραγουδιστή που αναδύθηκε από το YouTube και μεταμορφώθηκε γρήγορα σε σημαντικό κομμάτι της ελληνικής, λαϊκής μουσικής σκηνής, “τον φάγανε”.

Συγκεκριμένα, ο Τάκι Τσαν τόνισε, μιλώντας για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη:

“Είχε ταλέντο ο άνθρωπος. Είχε ταλέντο, είχε άστρο, δεν ξέρω τώρα τι ακριβώς έγινε. Εγώ, επειδή μου αρέσουν και λίγο οι θεωρίες συνωμοσίας και τέτοια, εγώ πιστεύω τον φάγανε τον Παντελίδη”.

Στη συνέχεια, ο Παύλος Τσουμπέκης τον ρωτάει “αλλά για ποιο λόγο;”, με τον Τάκι Τσαν να απαντάει:

“Για να δουλέψουνε και οι άλλοι, ρε φίλε. Ξαφνικά ο newcomer είναι πρώτο όνομα και από κάτω είναι ο Καρράς και η Βανδή; Ο Καρράς και η Βανδή κάτω από τον Παντελίδη. Και ο Παντελίδης είναι newcomer. Δεν δούλευε κανένας. Αυτός έφερε τον κόσμο πίσω στα μπουζούκια. Δεν δούλευε κανείς λέμε. Είχανε πιάσει πάτο. Ήταν χειρότερα. Τώρα έχει ανέβει πάλι. Μετά τον Παντελίδη. Ο Παντελίδης τα ανέβασε”.

Συνεχίζοντας, είπε:

“Έφερε και πολύ νέο κόσμο. Και άτομα που μπορεί να μην άκουγαν λαϊκά απαραίτητα αλλά θα πήγαιναν Παντελίδη μια φορά, γιατί τους άρεσε αυτή η φάση, η true.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trap Turtle (@thetrapturtle)

Στα σχόλια οι χρήστες διχάζονται. Οι μισοί φαίνεται να θεωρούν πως ο Τάκι Τσαν είναι εκείνος που τόλμησε να πει την “αλήθεια” ή τέλος πάντων μια θεωρία για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, που να βγάζει νόημα. “Επιτέλους κάποιος είπε την αλήθεια!”, γράφει κάποιος. “Τον φάγανε. Όσοι ξέρουν, ξέρουν”, σχολιάζει άλλος.

Από την άλλη, κάποιοι έγιναν έξαλλοι. “Δεν θα βρωμίζεις ονόματα επειδή σου αρέσει η συνωμοσία”, γράφει ένας χρήστης. “Τάκη, κόψε το μαύρο, αδερφέ. Ο Παντελίδης 1ο σχήμα έκανε στο Τεάτρο στην Καλλιθέα, με τον Καρρά και την Πάολα. Ο Βασίλης τον αγκάλιασε και τον βοήθησε να φτάσει εκεί που έφτασε. Τον είχε σαν γιο του”.

Διαβάστε ακόμη: