Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ο ράπερ Takeoff.

Πιο συγκεκριμένα, ο ράπερ έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστου τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα ΗΠΑ) μετά από καβγά σε μπόουλινγκ.

Ο 28χρονος ράπερ, ο οποίος ήταν μέλος του συγκροτήματος Migos, βρισκόταν σε μπόουλινγκ στο Χιούστον των ΗΠΑ όταν ξέσπασε, άγνωστο γιατί, καβγάς με αποτέλεσμα κάποιος να ανοίξει πυρ σκοτώνοντας τον Takeoff.

Σύμφωνα με το TMZ, που μετέδωσε την είδηση και αποκλειστικές εικόνες από το σημείο της δολοφονίας, ο ράπερ πυροβολήθηκε είτε στο κεφάλι είτε κοντά σε αυτό και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ένα από τα μέλη της παρέας του ράπερ και άλλα άτομα να έχουν συγκεντρωθεί γύρω από τη σορό του.

Takeoff: Νεκρός από πυροβολισμούς ο ράπερ, μετά από καβγά σε μπόουλινγκ

Το πραγματικό όνομα του Takeoff, ήταν Kirshnik Khari Ball και ήταν το νεαρότερο σε ηλικία μέλος του συγκροτήματος Migos μαζί με έναν θείο του και ένα εξάδελφό του.

Οι Migos είναι ένα αμερικανικό τρίο χιπ χοπ από το Lawrenceville. Ξεκίνησαν το 2008 με τους Quavo, Offset και Takeoff, ως ιδρυτικά μέλη.

Συχνά αναφέρονται ως τα πιο επιδραστικό ραπ γκρουπ της γενιάς τους.

Το συγκρότημα γρήγορα έγινε γνωστό μετά την κυκλοφορία του σινγκλ τους Versace, από το ντεμπούτο άλμπουμ τους Yung Rich Nation που κυκλοφόρησε το 2015.

Ένα χρόνο αργότερα, το γκρουπ είχε το πρώτο του No 1 σινγκλ Bad and Boujee. Το τραγούδι έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο και προτάθηκε για Grammy. Το 2017, το δεύτερο άλμπουμ τους, Culture, έφθασε στο Νο 1 στο Billboard 200 και ήταν επίσης υποψήφιο για Grammy.

Διαβάστε ακόμη: