Προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσω τη δήλωση του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, ειδικά στο σκέλος που αναφέρεται σε δικηγόρους, συμβολαιογράφους και συμβούλους που λειτούργησαν ως τρωκτικά και εκμεταλλευόμενοι έναν ανήμπορο άνθρωπο, τον Κ. Αγγελόπουλο, λυμαίνονταν επί μακρόν την περιουσία του, έχω την υποχρέωση, επειδή αντιλήφθηκα περί ποίων «προσωπικοτήτων» πρόκειται, να σταθώ ειδικά στο ρόλο των …συμβούλων, προσώπων – δήθεν (διπρόσωπων) τεχνοκρατών που από ευνοούμενοι μετετράπησαν σε συνωμότες και στην πράξη στους μεγαλύτερους αχάριστους της πιάτσας!

Επειδή έχω πρόσβαση στο αρχείο της «παλιάς» Αξίας, είμαι βέβαιος ότι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρονται σε κάτι «τρυφερά» αγόρια, που κυκλοφορούν με στενά μοβ παντελόνια, κρατώντας  από το λουρί μικροσκοπικά σκυλάκια όταν σουλατσάρουν στις πιάτσες της Ζυρίχης!

«Ευαίσθητοι» τεχνοκράτες της συνωμοσίας και της ίντριγκας, προδότες της εμπιστοσύνης της οικογένειας, που συμμετείχαν ενεργά στην εγκληματική οργάνωση που πήγε να υφαρπάξει με πρόθεση και δόλο την περιουσία μιας εμβληματικής επιχειρηματικής οικογένειας, με μακροσκελή κοινωφελή δράση.

Και είμαι επίσης βέβαιος ότι τα «τρυφερά» αγόρια θα έχουν βάλει την ώρα τούτη την ουρά μέσα στα σκέλια και θα κλαψουρίζουν ως «μωρές παρθένες»!

Γιατί η σκευωρία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και όσο κι αν ακόμη τους στηρίζουν (λίγοι ευτυχώς) άθλιοι συνεργοί από τον χώρο των ΜΜΕ, το τέλος της συνωμοσίας οριστικά πλησιάζει!

Υπό αυτή την οπτική γωνιές  το μέλλον τους προβλέπεται ευοίωνο!

Αντί της μουντής Ζυρίχης θα απολαμβάνουν τις μέρες τους ακούγοντας το  δυνατό, καθαρό και σε υψηλούς τόνους κελάηδημα του Κορυδαλλού…

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα  και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.