Το φαινόμενο της συνεργασίας μεταξύ διασημοτήτων και brands καλά κρατεί, αυτήν τη φορά με τον Timothée Chalamet να φέρνει τη δημιουργικότητά του σε αποκλειστικά σχέδια της Nike. Ο ηθοποιός συνεργάστηκε με τη μάρκα για να κυκλοφορήσει πέντε ζευγάρια Nike Dunk Lows , εμπνευσμένα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην επερχόμενη ταινία Wonka.

Αυτά τα Dunk Lows είναι ένα μοναδικό κομμάτι εμπνευσμένο από το κοστούμι του χαρακτήρα Wonka, με ένα συνδυασμό χρωμάτων και μοτίβων που αντικατοπτρίζουν την υπερβολή και την πρωτοτυπία του σοκολατοποιού. Ο Chalamet παρείχε το δικό του σακάκι από την ταινία ως αναφορά στην ομάδα σχεδιασμού της Nike για να διασφαλίσει ότι το σχέδιο είναι πιστό στο πνεύμα του Wonka.

Nike Dunk Low "Wonka" Release Info | Hypebeast

Οι θαυμαστές της ταινίας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα από αυτά τα αποκλειστικά ζευγάρια μπαίνοντας σε μια ειδική κλήρωση. Η διαδικασία είναι απλή: οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δημιουργήσουν ένα βίντεο που να δείχνει τις δικές τους δημιουργίες εμπνευσμένες από το Willy Wonka και να το στείλουν για μια ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα πέντε ζευγάρια αυτών των μοναδικών Dunk Lows στον κόσμο- κάτι σαν τα χρυσά εισιτήρια που κρύβονται στις σοκολάτες Wonka στην ταινία.

Διαβάστε ακόμη: