Ο Ράιαν Γκόσλινγκ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός, συμμετέχοντας στο Dinsey Club και σε σειρές όπως το “Young Hercules”, ενώ συνέχισε με ταινίες όπως το “Notebook” και το “Half Nelson”, ταινία που τού χάρισε και την πρώτη υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Από τότε, η καριέρα του φαίνεται να έχει μονάχα ανοδική πορεία και μάλιστα, πλέον θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Ωστόσο, ο ηθοποιός σύμφωνα με ένα viral βίντεο από την παιδική του ηλικία, που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως είχε προδιαγεγραμμένη πορεία.

Ήδη, από τα δώδεκά του έτη, κέρδισε τις εντυπώσεις σε σόου του Καναδά, από όπου κατάγεται.

Το βίντεο, το οποίο εμφανίσθηκε στις διαδικτυακές πλατφόρμες, αποδεικνύει πως το ταλέντο «κυλούσε» από νωρίς στο αίμα του, καθώς ενώ είναι μόνος ανάμεσα σε επτά κοπέλες και καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Τόσο το ύφος όσο και οι κινήσεις του, προμήνυαν (και) την ενασχόλησή του με την υποκριτική.

Το 2017 σε συνέντευξη αναφορικά με το χορό και το σύνολο που επέλεξε στο βίντεο, ο Ράιαν Γκόσλινγκ είχε υποστηρίξει ότι «εύχομαι κάποιος να μου είχε πει: “Ορίστε, πρέπει να φορέσεις αυτά”, μα ήταν δική μου ιδέα. Είχα ένα όραμα για το συγκεκριμένο νούμερο».

Το «μυθικό» βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @80slolita