Σε πραγματικό…κούκλο της Barbie μεταμορφώθηκε ο Ryan Gosling (Ράιαν Γκόσλινγκ) ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Ken στην ταινία της Warner Bros., η οποία έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Η εταιρεία παραγωγής αποκάλυψε φωτογραφία όπου ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός των «La La Land» και «First Man», έχει πραγματικά μεταμορφωθεί σε Κεν αφού έχει ξανθό πλατινέ μαλλί, τζιν αμάνικο τζάκετ, καλά γραμμωμένους κοιλιακούς και μποξεράκι με το όνομά του («Κen»).

Ο Ryan Gosling μεταμορφώθηκε σε Ken – Δείτε την πρώτη φωτογραφία:

O διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι έκανε αποτρίχωση με κερί για τις ανάγκες του ρόλου κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο «ήταν εξαιρετικά οδυνηρό» και μάλιστα χαρακτήρισε την εμπειρία ως τη χειρότερη της ζωής του.

Ο Γκόσλινγκ θα πρωταγωνιστεί στην πρώτη live-action ταινία για την κούκλα της Mattel, με τη Μάργκο Ρόμπι να ενσαρκώνει την περίφημη Barbie σε ένα ρόλο που της ταιριάζει απόλυτα.

Το «Barbie» σκηνοθετεί η Γκρέτα Γκέργουικ των οσκαρικών «Lady Bird» και «Little Women» σε σενάριο του επίσης βραβευμένου με Όσκαρ, Noah Baumbach (Marriage Story).

Η πλοκή της ταινίας είναι η ακόλουθη, σύμφωνα με το IMDb: «Μια κούκλα απομακρύνεται από την Barbieland και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί».

Στο καστ της ταινίας συμπεριλαμβάνονται πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως: Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

Μάλιστα, λέγεται πως η ταινία θα περιλαμβάνει πολλαπλές βερσιόν Barbie και Ken τους οποίους θα υποδύεται το πολυπληθές και γεμάτο αστέρες cast.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου του 2023.

 

21χρονη ξόδεψε 65.000 ευρώ για να γίνει σαν την… Barbie!