Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι έτοιμος να ενταχθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και μάλιστα γνωρίζει ήδη ποιον χαρακτήρα θα ήθελε να υποδυθεί.
Σε πρόσφατη συνέντευξη στο podcast του Τζος Χόροβιτς «Happy Sad Confused» στο MTV News, ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ενσαρκώσει τον Ghost Rider.

«Ο Ράιαν κι εγώ συζητήσαμε για τις φήμες που τον θέλουν να υποδύεται τον Nova, οι οποίες όπως είπε δεν είναι αληθινές» έγραψε ο Χόροβιτς στον λογαριασμό του στο Twitter, αναφερόμενος σε μη επαληθευμένες αναφορές ότι ο Γκόσλινγκ ήταν σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον χαρακτήρα της Marvel.

Ωστόσο, ο Χόροβιτς συνέχισε γράφοντας: «Σήμερα το πρωί ο Ράιαν επικοινώνησε για να μου πει ότι υπάρχει ένας υπερήρωας που θέλει να υποδυθεί… τον Ghost Rider».

Αν ο Γκόσλινγκ υποδυθεί τον υπερήρωα αναβάτη μοτοσικλέτας το κεφάλι του οποίου είναι ένα φλεγόμενο κρανίο, θα έκαν μια δοκιμή σε ρόλο που ενσάρκωσε στο παρελθόν ο Νίκολας Κέιτζ, σε δύο ταινίες, «Ghost Rider» του 2007 και «Ghost Rider: Spirit of Vengeance» του 2011.
Όσον αφορά τα επερχόμενα πρότζεκτ του, ο ηθοποιός συμμετέχει στην «The Gray Man» που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους, στον ρόλο του πράκτορα της CIA Κόρτ Τζέντρι. Το καλοκαίρι του 2023 θα τον παρακολουθήσουμε στην ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ, «Barbie».