O ιδρυτής της μάρκας Off-White™ και καλλιτεχνικός διευθυντής στον οίκο Louis Vuitton, Virgil Abloh, ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Nike το 2017, κυκλοφορώντας την ιδιαίτερη συλλογή “The Ten”, η οποία συνεχίστηκε με την συλλογή “The Fifty” που σας παρουσιάσαμε εδώ. Και οι δύο συλλογές περιλαμβάνουν κλασικά μοντέλα της Nike, τα οποία διαθέτουν τις χαρακτηριστικές πινελιές του Αμερικανού σχεδιαστή.

Πρόσφατα ο Abloh επέκτεινε την συνεργασία του με την Nike, καθώς κατά την διαρκεια της παρουσίασης της συλλογής Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022 του γαλλικού οίκου, παρουσίασε το Louis Vuitton Nike Air Force 1.

21 χρωματισμοί

Το sneaker που σχεδιάστηκε από τον Bruce Kilgore για τη Nike το 1982, παρουσιάστηκε σε 21 χρωματισμούς – από πράσινο και λευκό σε navy, μαύρο και χρυσό – και είναι μια χαμηλότερη εκδοχή της μπασκετικής σιλουέτας. Τα sneakers, τα οποία ήταν πανταχού παρών σε όλο το σόου του οίκου, διέθεταν την εκτύπωση “Louis Vuitton Air” στη γλώσσα, το “Air” στην γραμματοσειρά Helvetica που χρησιμοποιεί ο Abloh στη σόλα και τα κλασικά print του οίκου στο επάνω μέρος.

Δεν ξέρουμε αν τα νέα Air Force 1 θα φτάσουν σε δημοφιλία τα Dior Air Jordan των οποίων η τιμή φτάνει μέχρι και 30.000 δολάρια σε ιστοσελίδες μεταπώλησης, σίγουρα όμως δεν θα μείνουν στα ράφια.

Δείτε μερικές φωτογραφίες των νέων sneakers παρακάτω.

 

Τώρα μπορείς να νοικιάσεις και πανάκριβα ζευγάρια sneakers