Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και η ανάδειξη του σε Πρόεδρο του κόμματος, διαδεχόμενος τον εμβληματικό για τον χώρο της Αριστεράς Αλέξη Τσίπρα, έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τα μεγάλα ΜΜΕ, τις εφημερίδες, τα κανάλια και τα ιστορικά Συγκροτήματα της χώρας!

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά κυρίως κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Στέφανος Κασσελάκης στηρίχθηκε όσο κανείς, με τεράστια προβολή και δημοσιότητα, αλλά και συνεχείς αναφορές, τηλεοπτικές και έντυπες, που στο σύνολο τους δημιούργησαν ένα κλίμα στην κοινωνία και οδήγησαν εν πολλοίς στο τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με την κυρία Αχτσιόγλου!

Αλλά και τα επινίκια υπήρξαν εντυπωσιακά, με πρωτοσέλιδα έντασης και κυριαρχίας του νέου πολιτικού ανδρός, που ξάφνου ξεπροβάλει ως το αντίπαλον δέος του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!

Μην έχετε καμία αμφιβολία! Τα μεγάλα μιντιακά συγκροτήματα «παίζουν Κασσελάκη» για τους δικούς τους λόγους, που έχουν να κάνουν τόσο με ανοιχτά προσωπικά ζητήματα των μεγάλων αφεντικών που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει κλείσει οριστικά, κρατώντας τους σε καθεστώς ιδιότυπης «ομηρείας», όσο και για καθυστερήσεις σε δεσμεύσεις που ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει προσωπικά απέναντι στους εκδότες και τον Τύπο γενικότερα!

Οι ισχυροί των media την ώρα τούτη, τάσσονται απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και προτίθενται να στηρίξουν Κασσελάκη, ως μια προοπτική που έχει τις δυνατότητες να σπάσει την κυριαρχία και την παντοκρατορία του σημερινού πρωθυπουργός, ο οποίος ως γνωστόν, όπως καταδείχθηκε στην πράξη στις τελευταίες εθνικές εκλογές, παίζει χωρίς αντίπαλο στο υφιστάμενο πολιτικό σκηνικό!

Υπό αυτή την έννοια, αλλά και βάσει της προσωπικής αντιπάθειας που τρέφουν προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διευθυντικά στελέχη ιστορικών παραδοσιακών εφημερίδων, αλλά κυρίως τα «μεγάλα αφεντικά» του Τύπου, η έκβαση των πολιτικών πραγμάτων εφεξής αποκτά αξιοσημείωτο ενδιαφέρον …

Διαβάστε ακόμη: