Αν νομίζατε ότι οι στιγμές νοσταλγίας, συγκίνησης, και έκπληξης τελείωσαν αμέσως μετά το τέλος του reunion επεισοδίου των Friends; Ξανασκεφτείτε το .

Για όσους δεν χόρτασαν τα «Φιλαράκια», μετά το περίφημο «Friends: Τhe Reunion», ο Tζέιμς Κόρντεν φρόντισε να βάλει τους έξι φίλους στο τρενάκι των studio της Warner για ένα «carpool karaoeke», και να τους βάλει και πάλι στον πορτοκαλί καναπέ του Central Perk για περισσότερες αναμνήσεις.

Το επετειακό επεισόδιο που ξαναέφερε μαζί στα πλατώ σύσσωμο το καστ από τα «Φιλαράκια», είχε τεράστια επιτυχία και απέδειξε ότι η τηλεοπτική παρέα αντέχει στο χρόνο.

Ο πιο γνωστός παρουσιαστής talk show της Αμερικής, James Gorden, σίγουρα δεν θα άφηνε τους 6 αγαπημένους πρωταγωνιστές να φύγουν, χωρίς να πάρουν μέρος στο διάσημο πλέον, carpool karaoke του.

Το video προβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην εκπομπή του παρουσιαστή, και όπως ήδη θα έχετε καταλάβει, ο Ross, Rachel, Phoebe, Joy, Chandler και Monica, τραγούδησαν το theme song της σειράς.

«Βρισκόμαστε μέσα σε ένα αυτοκίνητο», λέει ο παρουσιαστής στο video, ο οποίος οδηγεί ένα αυτοκινητάκι του γκολφ με όλους τους ηθοποιούς μέσα. «Τι θα λέγατε να ακούγαμε λίγη μουσική;», προτείνει και εκεί ξεκινούν όλα.