Στις 7 Μαΐου 1998, ο κόσμος κράτησε την ανάσα του καθώς ο Ross Geller είπε «I do» στη νύφη του Emily… και την αποκάλεσε Rachel. Αυτή η σύγχυση έγινε μια από τις πιο εμβληματικές σκηνές της σειράς Friends, η οποία ήταν δημοφιλής από τη δεκαετία του 1990. Αυτό ήταν το φινάλε της τέταρτης σεζόν, ένα διπλό επεισόδιο στο οποίο ένας χαοτικός γάμος στο Λονδίνο είχε μια ανατροπή. Τότε ήταν που η Monica και ο Chandler, που υποδύονταν η Courteney Cox και ο πρόσφατα αποθανών Matthew Perry, πέρασαν κρυφά την πρώτη τους νύχτα μαζί και κατέληξαν να γίνουν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της τηλεόρασης.

Δεδομένου ότι παρακολούθησαν ζωντανά το επεισόδιο σχεδόν 32 εκατομμύρια άνθρωποι, θα πίστευε κανείς ότι το σενάριο θα είχε κρατηθεί. Στην πραγματικότητα όμως δεν συνέβη αυτό, αφού βρέθηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων. Τελικά κατέληξε να πωλείται σε δημοπρασία για 25.500 ευρώ.

Ένας εργαζόμενος στα Fountain Studios, που βρίσκεται στο Wembley, στα περίχωρα του Λονδίνου, ανακάλυψε τα τέσσερα τελευταία προσχέδια που διαμόρφωσαν αργότερα το πρώτο και το δεύτερο μέρος του επεισοδίου «The Ross Wedding» σε έναν κάδο απορριμμάτων. Επειτα αποφάσισε να τα πουλήσει μέσω του Hanon Ross, ενός βρετανικού οίκου δημοπρασιών.

Η εκτιμώμενη τιμή πώλησης ήταν μεταξύ 600 και 800 λίρες, δηλαδή κάτω από 1.000 δολάρια. Σύντομα όμως ξεκίνησε η δημοπρασία και υπήρχε μία αδιάκοπη προσφορά. Δεν είναι γνωστό ποιος πήρε το σενάριο, αλλά όπως ανέφερε το BBC, ήταν «ένας διεθνής αγοραστής στο διαδίκτυο». Να σημειωθεί ότι 219 άτομα από όλο τον κόσμο υπέβαλαν προσφορά για το σενάριο και τελικά αγοράστηκε για 25.500 ευρώ, ή με φόρους και τέλη 33.500 ευρώ. Όπως εξήγησε ο επικεφαλής των επιχειρήσεων του Hanson Ross στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, «το παγκόσμιο ενδιαφέρον ήταν εντυπωσιακό. Δεν μπορώ να πιστέψω το αποτέλεσμα και τον αντίκτυπο που είχε αυτή η ανακάλυψη. Οι αγοραστές τρελαίνονται για αυτού του είδους σενάρια».