Τα «Φιλαράκια», η πιο αγαπημένη παρέα της παγκόσμιας τηλεόρασης επέστρεψε δεκαεπτά χρόνια μετά, με ένα και μοναδικό Friends Reunion, το επεισόδιο με τίτλο, «The One With The Reunion», το οποίο προβλήθηκε στις 27 Μαΐου και συγκίνησε τους πάντες.

Μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, η Τζένιφερ Άνιστον δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της αλλά και τη συγκίνηση που ένιωσε όταν βρέθηκε ξανά μαζί με όλο το καστ των «Friends» στο στούντιο όπου γυριζόταν η δημοφιλής σειρά.

Η Άνιστον δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από τα παρασκήνια του Friends Reunion γράφοντας: «Ακόμα μαζεύω όλη την αγάπη που πήρα από το reunion. Σας ευχαριστώ όλους».

Το Ελληνικό twitter τους αποθέωσε

Τη θρυλική κωμική σειρά “Τα Φιλαράκια” που επέστρεψε μετά από 17 ολόκληρα χρόνια στη μικρή οθόνη, μέσα από ένα και μοναδικό επεισόδιο με τίτλο “The One With The Reunion”, απόλαυσε μέσω του Star το ελληνικό κοινό το βράδυ της Τετάρτης.

Οι πολυβραβευμένοι πρωταγωνιστές, στο επεισόδιο του Friends Reunion, θυμήθηκαν πώς δημιουργήθηκε μεταξύ τους ένας στέρεος δεσμός φιλίας, μοιράστηκαν τις αγαπημένες τους και τις λιγότερο αγαπημένες τους στιγμές, συζήτησαν για το πώς προσαρμόστηκαν στην τεράστια επιτυχία και τη διασημότητα, διάβασαν σελίδες σεναρίων από αξέχαστες σκηνές, διαγωνίστηκαν σε ένα κουίζ για τα “Φιλαράκια” και γέλασαν δυνατά παρακολουθώντας backstage σκηνές και bloopers από τα γυρίσματα.

Νοσταλγία, συγκίνηση και αποθέωση περιλάμβαναν τα σχόλια των χρηστών του Twitter κατά την προβολή του επετειακού επεισοδίου. «Θα μπορούσα να κάθομαι με τις ώρες και να ακούω τους έξι τους να μιλάνε για τότε» ανέφερε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Η σειρά που μας έκανε να θέλουμε να μένουμε στην ίδια πολυκατοικία με τους φίλους μας και έδειξε ότι οι φίλοι μπορούν να γίνουν η οικογένεια μας».

Όλα αυτά φυσικά “ξύπνησαν” ευχάριστες αναμνήσεις στους χρήστες του Twitter που κατέκλυσαν με σχόλια το hashtag #friendsreuniongr: