Στον κόσμο του σύγχρονου wellbeing, οι καταναλωτές όλων των ηλικιών, δίνουν μεγάλη προσοχή στη διατροφή τους, είτε για να προασπίσουν την υγεία τους είτε για να υιοθετήσουν έναν πιο ισορροπημένο και ωφέλιμο τρόπο ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό, τα everest επενδύουν στην κατεύθυνση της wellbeing διατροφής  και έχοντας ως προτεραιότητα την προσφορά μοναδικών γευστικών εμπειριών με ποιοτικά και αναβαθμισμένα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, γίνονται «σημείο συνάντησης» για τον ambassador της μάρκας chef Βασίλη Καλλίδη και τον διάσημο διατροφολόγο Αναστάσιο Παπαλαζάρου και μαζί δημιουργούν έναν ισχυρό συνδυασμό γαστρονομικής τεχνογνωσίας και διατροφικής γνώσης, αναπτύσσοντας μια νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Power Meals».

Τα «Power Meals» αποτελούνται από δυο προϊοντικές κατηγορίες, τις «Power Salads» και τα «Power Sandwiches», των οποίων τις συνταγές έχει δημιουργήσει ο Βασίλης Καλλίδης ενώ ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου υπογράφει διατροφικά τα νέα αυτά προϊόντα, παρέχοντας τα ανάλογα claims και τα θετικά οφέλη για την υγεία του ανθρώπου.

Οι  «Power Salads» συνθέτουν μια κατηγορία προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και αποτελούν πλούσια πηγή πρωτεΐνης. Για μια δροσερή επιλογή μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στην «Tuna Salad» με μαρούλι, τονοσαλάτα, βραστό αυγό, μαυρομάτικα φασόλια, τοματίνια, καρότο, κολοκυθόσπορο, αγγούρι και άνηθο η οποία συνοδεύεται με λαχταριστή vinaigrette πορτοκαλιού με ginger ή  τη νέα «Penne – Chicken Salad» η οποία συνδυάζει πέννες με μαρούλι, iceberg, μαριναρισμένο ψητό κοτόπουλο, τοματίνια, τρίχρωμες πιπεριές και pesto μαϊντανού! Και για ακόμα πιο λαχταριστή γεύση μπορείς να τη συνοδεύσεις με μια vinaigrette λαδολέμονου με μουστάρδα!

 Τα «Power Sandwiches» προάγουν την ισορροπημένη διατροφή μέσα από λαχταριστούς και υγιεινούς κωδικούς! Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα λαχταριστά και χορταστικά «Power Sandwiches» όπως το νέο «Smoked Turkey»  από μπαγκέτα χαρουπιού με καπνιστή γαλοπούλα, γραβιέρα, ιταλική σαλάτα και sauce sour cream με κεφίρ ή το νέο «Tuna» από μπαγκέτα χαρουπιού με τονοσαλάτα, αγγούρι, άνηθο και sauce sour cream με κεφίρ.

Ανακάλυψε όλη τη νέα σειρά προϊόντων Power Meals σε ένα κατάστημα everest ή παράγγειλέ τα online μέσω του everest app ή του everest.gr.

Διαβάστε ακόμη