Η Βάσια Κωσταρά ποζάρει σαν πραγματικό μοντέλο στον φακό του συντρόφου της και ενθουσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους με τα στιγμιότυπα, τα οποία είναι ο ορισμός του ανέμελου ελληνικού καλοκαιριού.

Δεν είναι λίγες οι φορές επίσης που έχουμε δει και βίντεο στο προφίλ της διάσημης Ελληνίδας σχεδιάστριας, στα οποία προτείνει στιλιστικούς συνδυασμούς στις θαυμάστριές της για κάθε περίσταση και με κομμάτια που υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις γυναικείες γκαρνταρόμπες.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της στη Μύκονο και «σφράγισε» μέσα τους όλη την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού.

Οι τόπλες φωτογραφίες της Βάσιας Κωσταρά

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η Βάσια Κωσταρά δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες της στη Μύκονο, στις οποίες ποζάρει τόπλες, απολαμβάνοντας τον ήλιο της Μυκόνου και την ανεμελιά του καλοκαιριού.

«Μωρό μου είμαι δικιά σου, μέσα από τα μάτια του iovi0s» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της με τις φωτογραφίες να τραβά ο σύντροφός της, ο οποίος και κρύβεται πίσω από τα περισσότερα επιτυχημένα «clicks» της σχεδιάστριας στο Instagram.

Στις φωτογραφίες, η Βάσια Κωσταρά ποζάρει τόπλες, φορώντας μόνο το παρεό της πάνω στο αυτοκίνητο έχοντας πλάτη τον φακό και κοιτάζοντας τον ήλιο της Μυκόνου να δύει αργά ενώ σε επόμενα στιγμιότυπα ποζάρει κοιτώντας την κάμερα.

Τα μαλλιά της ανεμίζουν στον αέρα και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα χρυσά κοσμήματα, τα οποία απογείωσαν το beach look της.

Διαβάστε ακόμη