Η υψηλή αισθητική, η αξεπέραστη ποιότητα, η τεχνολογική καινοτομία και η εξειδίκευση στην απόχρωση, έχουν καθιερώσει τη Benjamin Moore ως την αγαπημένη μάρκα αρχιτεκτόνων και διακοσμητών σε Αμερική και Ευρώπη.

Η εταιρεία, που δραστηριοποιείται από το 1883, επενδύει σταθερά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

Benjamin Moore

Σήμερα, παράγει η ίδια τις πρώτες ύλες των προϊόντων της, κατέχει περισσότερες από εκατό παγκόσμιες πατέντες στον κλάδο και παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις βραβείων τεχνολογικής καινοτομίας.

Αποκορύφωμα των παραπάνω, αποτελεί η μοναδική στον κόσμο τεχνολογία Gennex, που εξασφαλίζει αναλλοίωτες αποχρώσεις στον χρόνο, αξεπέραστη εφαρμογή και μηδενική επιβάρυνση στο περιβάλλον και την υγεία του καταναλωτή.

Benjamin Moore

Το όραμα της εταιρείας είναι να ομορφαίνει τα σπίτια και τις ζωές όλων, µία πινελιά κάθε φορά και κάνει αυτό ακριβώς, προσφέροντας στον καταναλωτή πάνω από 3.500 μοναδικές αποχρώσεις τις οποίες σχεδίασαν ειδικοί από όλον τον κόσμο και που µόνο µε τα προϊόντα της Benjamin Moore μπορεί κανείς να τα απολαύσει στο σπίτι του.

Για τον σκοπό αυτό και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, επιλεγμένα καταστήματα μετατρέπονται σε σύγχρονα “Color Studios”.

Η ιδέα των “Color Studios” σχεδιάστηκε από τη Benjamin Moore και προσφέρει νέα εμπειρία στον πελάτη, καθώς τον προτρέπει να κινηθεί μέσα στον υπέροχο κόσμο των αποχρώσεων.

Benjamin Moore

Εκεί, µε την υποστήριξη ειδικά εκπαιδευμένων συνεργατών, ησυχία και σωστές συνθήκες φωτισμού, θα μπορέσει να επιλέξει τα χρώματα που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά του.

Το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών (Benjamin Moore Authorized Dealers), το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται, σήμερα περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κομοτηνή, Ρόδο και Κρήτη.

Τονίζεται ότι η Benjamin Moore είναι µέλος του ομίλου εταιρειών της Berkshire Hathaway, του επενδυτή Warren Buffett, και τη διανομή των προϊόντων της για την Ελλάδα έχει αναλάβει ο όμιλος Βογιατζόγλου, ηγέτης στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων επαγγελματικού εξοπλισμού και εμπορίας τεχνικών προϊόντων.

Benjamin Moore