Η τηλεόραση μπορεί να είναι υπέροχη όταν παρακολουθούμε αγώνες, ταινίες, σειρές ή εκπομπές, αλλά όταν δεν τη χρησιμοποιούμε είναι απλά μία μεγάλη μαύρη συσκευή στη μέση του δωματίου που στις περισσότερες περιπτώσεις μοιάζει ότι δεν «κολλάει» με τη διακόσμηση και χαλάει την εικόνα του χώρου.

DIY κορνίζες, αλλά και πλαίσια από εταιρείες έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα οι τηλεοράσεις να δείχνουν λίγο πιο κομψές όταν είναι απενεργοποιημένες. Μία Instagrammer όμως πήγε ένα βήμα παραπέρα και έδειξε πώς έκανε την τηλεόρασή της να δείχνει σαν πίνακας ζωγραφικής βάζοντάς τη σε ράφι βιβλιοθήκης. Η Shelby Vanhoy από τον λογαριασμό στο Instagram Pretty in the Pines δημοσίευσε ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς πως έγινε η ανακαίνιση στο σαλόνι της.

 

Η Vanhoy έδειξε στο βίντεο πώς δημιούργησε έναν σκελετό τύπου κορνίζα γύρω από την τηλεόραση. Έτσι όταν δεν παρακολουθούν κάποιο πρόγραμμα, μπορούν να επιλέξουν ένα ωραίο φόντο που να θυμίζει πίνακα ζωγραφικής. Το μυστικό όμως είναι ότι τοποθέτησαν την τηλεόραση σε μία ειδική βάση που επιτρέπει την μετακίνηση της τηλεόρασης για να δυνατή η παρακολούθηση και από άλλα σημεία του σαλονιού. Μάλιστα έδειξε στο βίντεο πώς τον έγινε η κατασκευή της.

Ενθουσιασμός στα κοινωνικά δίκτυα με το κόλπο

Το βίντεο ενθουσίασε τα σόσιαλ. «Αυτό είναι υπέροχο, τι υπέροχο μέρος για την τηλεόραση!», σχολίασε ένας χρήστης. «Φαίνεται καταπληκτικό! Η τηλεόραση συνδυάζεται τόσο πολύ με το υπόλοιπο εσωτερικό. Πολύ ωραία λύση!», σχολίασε άλλος.

Διαβάστε ακόμη: