Για να ξέρετε …
Για την υπόθεση επίλυσης του ζητήματος της κυβέρνησης με το Grand resort Lagonissi, προς όφελος φυσικά του υπερχρεωμένου μεγαλοξενοδόχου Π. Μαντωνανάκη και σε βάρος του Δημοσίου συμφέροντος και της βάσης της κοινωνίας, ο οποίος με την σκανδαλώδη ρύθμιση που υπογράφεται καθίσταται κροίσος, φέρεται να έπαιξαν 3 πρόσωπα που είχαν στενή σχέση, επίσημα ή ανεπίσημα με το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς και ένας πρώην υψηλόβαθμος(η) ανώτατος(η) παράγων της Δικαιοσύνης!

Από τους 3 κυβερνητικούς παράγοντες που συνέδραμαν στην θετική προς τον Π. Μαντωνανάκη επίλυση της υπόθεσης, μόνο ο ένας εξ αυτών βρίσκεται σήμερα στην κυβέρνηση και μάλιστα σε κορυφαίο υπουργείο, ενώ ο παράγων της Δικαιοσύνης επίσης έχει ολοκληρώσει την θητεία του στα υψηλά αξιώματα!

Βεβαίως, για να είμαστε δίκαιοι, τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχε υλοποιηθεί, χωρίς ο πρωθυπουργός και το άμεσα στενό του περιβάλλον δεν είχαν πει το «ναι» σε μια ρύθμιση – συμφωνία που προσβάλει κάθε έννοια δικαίου και λειτουργεί προς όφελος των επιχειρηματικών συμφερόντων, παλαιών και νεοφερμένων, που θα επιβραβευθούν επιπροσθέτως με άλλα 45 στέμματα, πάνω στη θάλασσα, ολοκληρώνοντας επισήμως το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου, ανασύροντας μνήμες άλλων, παλαιών, βρώμικων εποχών …

Διαβάστε ακόμη: