Τα πάνω – κάτω έχουν έρθει στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας έπειτα από το σούσουρο που προκάλεσε η κρυφή ερωτική περιπέτεια που διατηρούσε αρχιτέκτονας με τη σύζυγο ανθρώπου της ναυτιλίας. Η υπόθεση είναι το πρώτο θέμα στα κοσμικά σουαρέ, και με το δίκιο της άλλωστε…

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, γνωστή επιχειρηματίας με σούπερ κατάστημα αξεσουάρ μόδας στο κέντρο της Αθήνας έπιασε στα πράσα τον σύζυγο της στο κρεβάτι αγκαλιά με φίλη της, σύζυγο εφοπλιστή, η οποία διατηρεί από το 2019 επίσης -γνωστό κι αυτό- κατάστημα αξεσουάρ μόδας λίγα μέτρα παραπέρα.

Ο κοριός που πρόδωσε το παράνομο ζεύγος

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Espresso», ένας τόσος δα «κοριός» στο τηλέφωνο που τοποθέτησε ντετέκτιβ βοήθησε την κυρία του κύριου άπιστου να ακούσει και να μάθει τα πάντα. Μάλιστα, άκουσε και τις λεπτομέρειες για το «πότε», το «πού» αλλά και το «πως».

Τι να έκανε και αυτή η έρμη, αφού άκουσε όσα περισσότερα και για όσο περισσότερο διάστημα μπορούσε αποφάσισε να δώσει ένα κινηματογραφικό τέλος στον γάμο της. Πήρε, λοιπόν, στο κατόπι σύζυγο και πρώην φιλενάδα και τους έκανε τσακωτούς στο κρεβάτι χωρίς ρούχα…

Αφού τράβηξε τις σχετικές φωτογραφίες και τα βίντεο με το κινητό, έριξε και ένα βρίσιμο και στους δυο. Ο σύζυγος έντρομος φώναζε: «Μα, τι είναι αυτά που κάνεις; Δεν είναι αυτό που νομίζεις!», αλλά η κερατωμένη σύζυγος δεν νόμιζε, αλλά έβλεπε!

Ωστόσο η ιστορία δεν τελειώνει εδώ έχει και καλύτερο… Τηλεφώνησε στον εφοπλιστή λέγοντας του: «Γεια σου, είμαι η τάδε. Μόλις πριν από λίγο τσάκωσα τον αλητήριο τον δικό μου με την …(λέξη από «ξε» είπε) τη γυναίκα σου! Εχω και φωτογραφίες, στις στέλνω αμέσως!».

Και μετά;

Πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι το (παράνομο) ζευγάρι χώρισε, ο άνδρας γύρισε σπίτι, αλλά βρήκε την πόρτα κλειδωμένη. Βρήκε κι ένα sms στο κινητό του από τον δικηγόρο της συζύγου του με «κεφαλαία» στο μήνυμα, που έγραφαν τη λέξη «διαζύγιο»! Η άπιστη προτίμησε να μη γυρίσει σπίτι.

Ίσως να πήγε στον καλό της φίλο, γνωστό «βαθύφωνο», εκκεντρικό σταρ της τηλεόρασης, με τον οποίο το καλοκαίρι οργάνωσαν ένα εξαιρετικό πάρτι στη Μύκονο.

Ο άντρας της τής τηλεφώνησε και της είπε: «Μην τολμήσεις και πατήσεις ούτε στο κατώφλι!». Από εκείνη τη νύχτα  ο… ξεστρατισμένος και υποψήφιος διαζευγμένος σύζυγος έχει προσλάβει δύο άνδρες προστασίας και κυκλοφορεί.

Η συνέχεια στα δικαστήρια…

Διαβάστε ακόμη: