Την Κυριακή στις 18:30, θα λάβει χώρα μια εκτενής σύσκεψη υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, με στόχο να συζητηθούν ζητήματα που απασχολούν τους γεωργούς.

Η συγκέντρωση θα περιλαμβάνει την συμμετοχή του υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου,  υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκης  υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και του υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Τριαντόπουλου.

Στη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί ανάλυση των δυνατοτήτων που υπάρχουν για νέες επεμβάσεις, προκειμένου να εφαρμοστούν τα μέτρα στην περιοχή της Θεσσαλίας, καθώς και για να διασφαλιστεί η άνευ προβλημάτων κυκλοφορία στους δρόμους. Επιπλέον, αναμένεται να συζητηθεί η έκθεση Agrotica που θα πραγματοποιηθεί από την 1η Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγρότες της Λάρισας έχουν αποφασίσει να μετακινήσουν τα οχήματά τους στην Κεντρική Πλατεία της πόλης την Κυριακή και να ενισχύσουν το μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο του Πλατυκάμπου τη Δευτέρα.

Σήμερα, Σάββατο, αγρότες από τα Τρίκαλα προχώρησαν στον αποκλεισμό του τμήματος του εθνικού δρόμου Τρικάλων – Λάρισας, στο σημείο του Ζάρκου, για περίπου μισή ώρα.

Διαβάστε ακόμη: