Ο κύκλος της διαλυτικής εσωστρέφειας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν κλείνει µε την αποχώρηση της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου από το κόμμα.

Κάποιοι μένουν μέχρι να δουν, εάν από πλευράς Στεφανου Κασσελάκη υπάρχει σοβαρό πολιτικό σχέδιο για την ανασύνταξη του χώρου.

Επίσης εάν αντιληφθούν πως η νέα ηγετική ομάδα κινείται στην κατεύθυνση της καταστρατήγησης του οδικού χάρτη, που περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή του συνεδρίου τον Φεβρουάριο, τότε θα έχουμε νέες αποχωρήσεις.

Σε αυτή την περίπτωση η προσοχή είναι στραμμένη στον ∆ιονύση Τεµπονέρα, ο οποίος ως επικεφαλής ενός ισχυρού δικτύου στελεχών έχει προειδοποιήσει την ηγεσία του κόμματος, αλλά και στον Γιάννη Ραγκούση.

Την ίδια ώρα, όσοι έχουν παρατηρήσει τα σοσιαλμίντια του Χρήστου Σπίρτζη θα δουν ότι έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές αλλαγές.

Ο αποτυχών να εκλεγεί πρώην υπουργός, έχει βάλει κάτι φωτογραφίες λίαν αρχηγικές, με τον κακεντρεχή σύντροφό του που τις είδε, να σχολιάζει «έτσι που έχει γίνει η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θέλει και ο Σπίρτζης να κάνει ένα κόμμα»…

Στο τέλος θα καταλήξουν οι του ΣΥΡΙΖΑ, με περισσότερα κόμματα και από τους ίδιους.

Διαβάστε ακόμη: